ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Υποδέχονται τον Παναθηναϊκό οι έφηβοι

Υποδέχονται τον Παναθηναϊκό οι έφηβοι
INTIME SPORTS

Για το πρωτάθλημα Πρωτάθλημα Super League K-17, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (4/12, 12:00). Αμέσως μετά θα διεξαχθεί και η αναμέτρηση των Νέων με τον Λεβαδειακό.

Την Κυριακή (4/12) θα διεξαχθεί ο αγώνας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, για το Πρωτάθλημα Super League K-17. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 12:00 στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη και θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει ο αγώνας της 13ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League K-20 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Λεβαδειακό. Η ομάδα του Βασίλη Βούζα είναι αήττητη στη διοργάνωση αφού μετά από 9 αγώνες έχει 8 νίκες και 1 ισοπαλία και θέλει κόντρα στους Βοιωτούς να κλείσει χωρίς ήττα το 1/3 του Πρωταθλήματος.

Υποδέχονται τον Παναθηναϊκό οι έφηβοι
INTIME SPORTS

Εργομετρικά στη Σχολή Αιδηψού

Εργομετρικές μετρήσεις στα παιδιά της Σχολής Αιδηψού πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (28/11) στο Δημοτικό γήπεδο Αιδηψού. Η Διεύθυνση Ακαδημίας του Ολυμπιακού σε συνεργασία με την "Life Ergo" διοργάνωσε μετρήσεις στη Σχολή στη Βόρεια Εύβοια, με τις συμμετοχές να ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

Υποδέχονται τον Παναθηναϊκό οι έφηβοι

Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν θα παραλάβουν τις επόμενες ημέρες πλήρη φάκελο με τις εργομετρικές τους μετρήσεις, ο οποίος θα είναι χρήσιμος στα παιδιά αλλά και στους προπονητές τους.

Η Σχολή του Ολυμπιακού στην Αιδηψό συνεχίζει και φέτος το έργο της με στόχο την ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών. Η Σχολή διαθέτει ομάδες που συμμετέχουν σ' όλες τις κατηγορίες των Πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Ευβοίας.

Υποδέχονται τον Παναθηναϊκό οι έφηβοι

Ο επικεφαλής της κ. Θανάσης Αναγνώστου μιλώντας για τη νέα χρονιά, αλλά και την συνεργασία με την Διεύθυνση Ακαδημίας, τόνισε:

"Ευχαριστούμε την ΠΑΕ Ολυμπιακός που είναι δίπλα μας και μας στηρίζει. Έχουμε αμέριστη βοήθεια και τεχνογνωσία που μας επιτρέπει να μαθαίνουμε σωστά τα μυστικά του ποδοσφαίρου στα παιδιά. Η Αιδηψός διψάει για ποδόσφαιρο και εμείς προσπαθούμε κάθε ημέρα για το καλύτερο. Οι στόχοι μας είναι υψηλοί και φέτος".

Υποδέχονται τον Παναθηναϊκό οι έφηβοι
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ