ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Υπό βροχή η προπόνηση του Ολυμπιακού στο Ζάγκρεμπ

Υπό βροχή η προπόνηση του Ολυμπιακού στο Ζάγκρεμπ
INTIME SPORTS

Περίπου 45 λεπτά κράτησε το πρόγραμμα του Ολυμπιακού στο Μαξιμίρ λόγω των κακών καιρικών συνθηκών. Τι έδειξε σε αυτή ο προπονητής των Πειραιωτών, Μάρκο Σίλβα (VIDEO).

Η προετοιμασία των “ερυθρολεύκων” ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (19/10) με μία προπόνηση που έγινε μετ' εμποδίων. Βλέπετε, η καταρρακτώδης βροχή είχε ως αποτέλεσμα να αναγκάσει τον Σίλβα να στείλει τους παίκτες του στα αποδυτήρια νωρίτερα απ' ό,τι προέβλεπε. Μόλις 45 λεπτά κράτησε με λίγα λόγια.

Τι έδειξε ο Πορτογάλος τεχνικός σε αυτή την “κουτσουρεμένη” προπόνηση; Ότι φαίνεται πώς καταλήγει σε αμυντική τετράδα με Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβα και Μαζουακού. Κυκλοφόρησαν διάφορα σενάρια που ήθελαν τον Ντα Κόστα και τον Σαλίνο να διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα, όμως, ο Σίλβα άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα, οι Μιλιβόγεβιτς και Κασάμι θεωρούνται σίγουροι, ο Φορτούνης λογικά θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, όπως φυσικά και ο Πάρντο που μπήκε στην επανάληψη με τον “Δικέφαλο”. Στο αριστερό “φτερό” της επίθεσης ο Σεμπά έχει το προβάδισμα έναντι του Ερνάνι. Για την κορυφή της επίθεσης ο Ιντέγε αναμένεται να ξαναπάρει φανέλα βασικού.

Υπό βροχή η προπόνηση του Ολυμπιακού στο Ζάγκρεμπ
INTIME SPORTS

Να θυμίσουμε ότι στην Κροατία βρίσκονται οι Μποτία, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Χουτεσιώτης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Λάτσι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας και Βούρος.

* Η βροχή προκάλεσε “θέματα” στην προπόνηση του Ολυμπιακού. Μόνο και μόνο που ανάγκασε τον Σίλβα να στείλει νωρίτερα τους παίκτες του στα αποδυτήρια, καταδεικνύει και την ποσότητα νερού που έπεσε! Ο αγωνιστικός χώρος δεν έδειχνε σε τόσο κακή κατάσταση. Όμως, επειδή οι προβλέψεις κάνουν λόγο για δυνατή βροχή ακόμα και τις πρώτες πρωινές ώρες, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι εικόνα θα συναντήσουν οι “ερυθρόλευκοι” αύριο το βράδυ (20/10, 21.45).

Υπό βροχή η προπόνηση του Ολυμπιακού στο Ζάγκρεμπ
INTIME SPORTS
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ