ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Υπό προϋποθέσεις θα απασχολούσε ο Γκασπάρ τον Ολυμπιακό

Υπό προϋποθέσεις θα απασχολούσε ο Γκασπάρ τον Ολυμπιακό

Ο 25χρονος Πορτογάλος δεξιός μπακ της Φιορεντίνα, Μπρούνο Γκασπάρ, εμφανίστηκε στο προσκήνιο ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος των "ερυθρολεύκων". Ο Πέδρο Μαρτίνς τον γνωρίζει πολύ καλά... (VIDEO)

Ήταν δεδομένο ότι από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός θα προχωρούσε σε σαρωτικές αλλαγές, θα έκαναν παρέλαση ένα σωρό ονόματα είτε στον ελληνικό, είτε στον διεθνή Τύπο.

Στην Ιταλία γράφτηκε το όνομα του Μπρούνο Γκασπάρ. Πρόκειται για τον 25 ετών Πορτογάλο δεξιό μπακ (ενίοτε αγωνίζεται και αριστερό μπακ με ανάποδο πόδι), που από το περασμένο καλοκαίρι ανήκει στην Φιορεντίνα.

Έχει ωστόσο μόλις 15 συμμετοχές με τη φανέλα των "βιόλα", δείχνοντας ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα της ιταλικής ομάδας και πώς ψάχνεται να φύγει, γιατί δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονίσουμε ότι υπάρχει μία σημαντική λεπτομέρεια. Ο Γκασπάρ έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Πέδρο Μαρτίνς. Συγκεκριμένα την περσινή σεζόν στην Γκιμαράες έχοντας 36 συμμετοχές.

Οπότε, αυτό το στοιχείο από μόνο του μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο ως προς τη συγκεκριμένη περίπτωση, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός έχει εξαιρετική άποψη για τον Γκασπάρ.

Από εκεί και πέρα, εκπροσωπείται και από έναν ατζέντη (τον Κάρλος Γκονσάλβες) που έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Ολυμπιακό, είτε σε παλαιότερες υποθέσεις (Σίλβα, Μπέντο), είτε σε τωρινές (Πάρντο, Αντρέ Μαρτίνς και… ολίγον από Σεμπά).

Υπό προϋποθέσεις λοιπόν θα απασχολούσε τους "ερυθρόλευκους" ο 25χρονος Πορτογάλος δεξιός μπακ της Φιορεντίνα. Απλώς, για να συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος έχει συμβόλαιο εώς το καλοκαίρι του 2020 και πρόσφατα σε συνέντευξή του στην Νορβηγία είπε ότι θέλει να πάρει του χρόνου το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό.

Κι επίσης, αυτό που "καίει" τους Πειραιώτες δεν είναι η ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας. Στη θέση των στόπερ, των χαφ και των εξτρέμ "καίγονται" για ενίσχυση στο λιμάνι… Αυτές είναι οι προτεραιότητες.

Πάρτε μία γεύση από τον Γκασπάρ

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αβέβαιο το μέλλον του Προτό
Βλέπουν... μικρούς και μεγάλους οι Πέδρο Μαρτίνς και Φρανσίσκο Κόστα
Η προετοιμασία της Κ-17 στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Ρέντη
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ