ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Υπεύθυνος" και για τις αποχωρήσεις ο Μοντεστό!

"Υπεύθυνος" και για τις αποχωρήσεις ο Μοντεστό!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Φρανσουά Μοντεστό θα ασχοληθεί με τις περιπτώσεις των Γιαννιώτα, Μπέρτου, Γούτα και Ολαϊτάν, αναζητώντας τους επόμενους σταθμούς στις καριέρες τους.

Ο Φρανσουά Μοντέστο ανακοινώθηκε την Τετάρτη ότι αναλαμβάνει πόστο στον Ολυμπιακό και ουσιαστικά θα αποτελέσει το “δεξί χέρι” του Χουάνχο Λορένθο στο κομμάτι του σκάουτινγκ. Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ γράφτηκε ότι θα ενταχθεί και στο τεχνικό τμήμα.

Δεν θα εκτελεί χρέη τεχνικού συμβούλου.Από την άλλη θα έχει όμως κάποιες αρμοδιότητες που θα έχουν να κάνουν με μεταγραφικής φύσεως θέματα και ζητήματα. Θα είναι δηλαδή και εκείνος σε ανοικτή επικοινωνία με τον Βίκτορ.

Εκείνο που έχει σημασία να αναδειχθεί είναι ότι θα επωμιστεί το βάρος για να βρει την άκρη με όσους έχουν μείνει στην Αθήνα και δεν βρίσκονται στο Βέλγιο για το β' στάδιο προετοιμασίας των Πειραιωτών.

Αυτό σημαίνει δηλαδή ότι θα έχει κατά κάποιο τρόπο μία “ευθύνη” για το πού θα καταλήξουν οι Γιαννιώτας, Μπέρτος, Γούτας και Ολαϊτάν, οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Βίκτορ.

Ήδη ο Γιαννιώτας έχει δείξει ότι δεν σκέφτεται να ξαναφύγει δανεικός και πώς προτιμότερο θα ήταν να παραχωρηθεί με μεταγραφή. Το ίδιο ισχύει και για τον Μπέρτο. Η περίπτωση του Γούτα είναι λίγο θολή. Ο δε Ολαϊτάν είναι μία ιδιάζουσα ιστορία.

Ο Μοντέστο λοιπόν θα έχει αυξημένες "υπηρεσίες"και δεν θα περιοριστεί μόνο στο σκάουτινγκ. Το επιβεβαιώνει άλλωστε το γεγονός ότι θα ασχοληθεί με τις αποχωρήσεις των συγκεκριμένωνπαικτών. Αυτές τις δουλειές δεν τις κάνουν “κατάσκοποι”.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ