ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Υπέγραψε ο Ντιελνά στον Ολυμπιακό αναφέρουν οι Γάλλοι

Υπέγραψε ο Ντιελνά στον Ολυμπιακό αναφέρουν οι Γάλλοι

Με τα χρώματα του Ολυμπιακού θα αγωνίζεται για τα επόμενε τρία χρόνια ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός Κλοντ Ντιελνά σύμφωνα με δημοσίευμα της έγκυρης Equipe.

Ο γαλλικός Τύπος επιβεβαίωσε την μεταγραφή του Κλοντ Ντιελνά στον Ολυμπιακό.

Ο 25χρονος Γάλλος κεντρικός έμεινε ελεύθερος από την Ιστρ, η οποία αγωνιζόταν στην δεύτερη κατηγορία της χώρας, και ο Ολυμπιακός φρόντισε άμεσα να πάρει την υπογραφή του για τα επόμενα τρία χρόνια.

Αγωνία για Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα. Το σίριαλ της παραμονής του Όλοφ Μέλμπεργκ φτάνει προς το τέλος του, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

Όπως έγραψε η γαλλική εφημερίδα, Equipe, επικαλούμενη πληροφορίες από την ομάδα της Ιστρ, ο 25χρονος αριστεροπόδαρος στόπερ, με καταγωγή από τη Γουαδελούπη, υπέγραψε συμβόλαιο με τους Νταμπλούχους Ελλάδας, το οποίο έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2015.

Για επαφές του Ολυμπιακού με τον Λάσλο Μπόλονι κάνουν λόγο δημοσιεύματα στην Ρουμανία, ενώ μπλέκουν και την Ραπίντ Βουκουρεστίου. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο Κλοντ Ντιελνά ήρθε στο Ρέντη με εισήγηση του σκάουτερ των ερυθρολεύκων, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, και μετά τα τεστ, αγωνιστικά και ιατρικά, που πέρασε ήρθε σε συμφωνία με την πειραϊκή ομάδα. Απλώς οι Γάλλοι πρόλαβαν να δώσουν επίσημη μορφή στη συνεργασία των δύο πλευρών.

Ο νεαρός στόπερ έπαιξε πέρυσι σε 17 παιχνίδια του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας, στα 14 ως βασικός, δέχθηκε τέσσερις κίτρινες κάρτες και μία κόκκινη. Μένει να φανεί αν μπορεί ν' ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μιας ομάδας που αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο.

Δείτε περισσότερα videos με τον Κλοντ Ντιελνά εν δράσει.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ