ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Υπέγραψε με Ατλέτικο Μινέιρο και πάει Βραζιλία ο Ντουντού

Υπέγραψε με Ατλέτικο Μινέιρο και πάει Βραζιλία ο Ντουντού
Ντουντού INTIME SPORTS

Είναι πλέον οριστικό! Ο Ντουντού Σεαρένσε δεν θα ξαναφορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού, καθώς υπέγραψε με την Ατλέτικο Μινέιρο και την Πέμπτη θα αναχωρήσει για την πατρίδα του.

Η περιπέτεια του Ντουντού στο μεγάλο Λιμάνι δεν κράτησε πολύ. Μετά από 3 χρόνια στον Πειραιά, ετοιμάζει βαλίτσες και φεύγει σαν αποτυχημένος από τον Ολυμπιακό, με προορισμό την πατρίδα του.

Ο Βραζιλιάνος μέσος, μετά από δύο χρόνια ντεφορμαρίσματος και αρκετές αποδοκιμασίες από τον κόσμο της ομάδας, αποχαιρετά την χώρα μας και γενικότερα την Ευρώπη για χάρη της Ατλέτικο Μινέιρο.

Ο 28χρονος άσος, συμφώνησε σε όλα με τον σύλλογο της πατρίδας του και μέσα στην ημέρα (Πέμπτη) θα αναχωρήσει για την χώρα του καφέ, προκειμένου να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Το Story του "αντίο"

Το κλίμα για τον Βραζιλιάνο άσο δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό το τελευταίο διάστημα, καθώς οι κακές του εμφανίσεις εδώ και ενάμιση χρόνο σε συνδυασμό με τη συνέντευξη που παραχώρησε στο Contra.gr δημιούργησαν έντονο προβληματισμό στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αποκορύφωμα όλων αυτών οι αποδοκιμασίες του κόσμου στο πρόσωπο του Ντουντού στο παιχνίδι των ερυθρόλευκων με την Καβάλα στο Καραϊσκάκη, όπου η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε κέρδισε με 3-1.

Λίγες ημέρες αργότερα και μετά από μία σειρά φημών περί αποχώρησης του 28χρονου άσου, ήρθε και η επιβεβαίωση του ρεπορτάζ που τον θέλει μακριά από το Λιμάνι τη νέα σεζόν.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Ολυμπιακός συμφώνησε με την Ατλέτικο Μινέιρο με ένα ποσό που αγγίζει το 1,2 εκ. ευρώ. Την πρόταση αποδέχθηκε και ο ίδιος ο Ντουντού που όπως φαίνεται έχει καταλάβει ότι δεν τον σηκώνει άλλο το κλίμα στον Πειραιά.

Όλα αυτά έχουν γίνει βέβαια με τη σύμφωνη γνώμη του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος παρόλα αυτά θα έχει συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη μέσα στον μήνα Απρίλιο, για να ξεκαθαρίσει η παραμονή του Ισπανού στην ομάδα.

Ο αντι-Ντουντού

Μετά από αυτή την εξέλιξη θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή στη μεσαία γραμμή που θα κάνει τη διαφορά, με τα γαλλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Κιμ Κάλστρομ.

Όπως και να έχει πάντως σε αυτή τη θέση θα είναι, λογικά, η ακριβή μεταγραφή του καλοκαιριού των πρωταθλητών για τη νέα σεζόν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ