ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Υπέγραψε για 4,5 χρόνια στον Ολυμπιακό ο Ίγκορ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Ίγκορ, Σεμπά EUROKINISSI SPORTS

Ο Βραζιλιάνος μπακ Ίγκορ ανήκει πλέον στον Ολυμπιακό. Υπέγραψε συμβόλαιο για 4,5 χρόνια στην ομάδα του Πειραιά, η οποία τον αγόρασε από τον Αστέρα Τρίπολης.

Ύστερα από μια τριετία στον Αστέρα Τρίπολης, ο Ίγκορ Καριόκα Σίλβα ντε Αλμέιδα θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Ο 21 ετών Βραζιλιάνος δεξιός μπακ βρισκόταν από τη Δευτέρα (8/1) στην Αθήνα και πέρασε από τις απαραίτητες εξετάσεις, ώστε ακολούθως να υπογράψει.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Λατινοαμερικανός ακραίος αμυντικός έχει ήδη υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, το οποίο έχει διάρκεια 4,5 χρόνια. Το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι ο Ίγκορ να αφήσει από τώρα την ομάδα της Αρκαδίας και να φορέσει άμεσα τα "ερυθρόλευκα".

Εφέτος με τον Αστέρα ο Ίγκορ έπαιξε σε 14 ματς, τα 12 στο πρωτάθλημα και τα δύο στο κύπελλο. Πέρυσι κατέγραψε 19 συμμετοχές (1 γκολ), ενώ το 2015-2016 έπαιξε μία φορά σε επίσημο αγώνα, με τον Ολυμπιακό στο κύπελλο! Όλα δείχνουν ότι το ματς με τον ΠΑΣ ήταν το τελευταίο του με την ομάδα της Τρίπολης.

Ο Ίγκορ θα αποτελέσει την τρίτη μεταγραφή των "ερυθρόλευκων" μετά τους Χατζισαφί και Μιραλάς. Αναμένεται να πάρει τη θέση του Φιγκέιρας, ο οποίος εντός των επόμενων ημερών θα αποχωρήσει.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Ελάχιστα λεπτά μετά το ρεπορτάζ του Sport24.gr, η ΠΑΕ Ολυμπιακός επισημοποίησε τη συνεργασία της με τον Ίγκορ: "ΗΠΑΕ Ολυμπιακόςανακοινώνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού,Ιγκόρ Σίλβα". Ο νεαρός μπακ μίλησε στο Olympiacos TV για τη μεταγραφή του, λέγοντας ότι "είναι από τις καλύτερες μέρες της ζωής μου"

Καλώς ήρθες, τι σκέφτεσαι για την μεταγραφή σου; Ποιές είναι οι πρώτες εικόνες που έχεις από τον Ολυμπιακό και ποιοο οι στόχοι σου;

"Μου αρέσει που βρίσκομαι εδώ, σ’ αυτή την μεγάλη ομάδα, την καλύτερη της Ελλάδας. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να βρίσκονται εδώ. Θα τα δώσω όλα κάθε μέρα στην προπόνηση, όπως όλοι μας. Θα προσπαθήσω να δείξω το ταλέντο μου και να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο για τους φιλάθλους μας.

Ελπίζω να κατακτήσω πολλούς τίτλους με τον Ολυμπιακό, είναι αυτό που όλοι επιθυμούμε. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ, είναι από τις καλύτερες μέρες της ζωής μου".

Θέλεις να στείλεις κάποιο μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού;

"Θέλω να πω στον κόσμο του Ολυμπιακού ότι είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Θα προσπαθήσω να τα δώσω όλα, γιατί όλοι θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές".

Το CV ΤΟΥ ΙΓΚΟΡ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε τα εξής για το βιογραφικό του νεοαποκτηθέντα: "Ο Ιγκόρ Σίλβα γεννήθηκε στις 21 Αυγούστου του 1996 στο Rio de Janeiro της Βραζιλίας. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της πατρίδας του Comercial-SP, όπου και τον ανακάλυψε ο Αστέρας Τρίπολης και τον έφερε στην Ελλάδα το 2015. Ο Βραζιλιάνος δεξιός οπισθοφύλακας έχει 34 συμμετοχές με τους Αρκάδες, με τις 27 να είναι στην Super League, σημειώνοντας μάλιστα και ένα γκολ και έχοντας 2 ασίστ".

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Ο Αστέρας από τη μεριά του ανακοίνωσε κι αυτός τη μεταγραφή του Ίγκορ: "Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοινώνει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Igor Silva στον Ολυμπιακό. Καλή συνέχεια Igor, σε σένα και την οικογένεια σου. Ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερες στον Αστέρα, από την πρώτη μέρα που έφτασες στην Τρίπολη από τη Βραζιλία".

Υπέγραψε για 4,5 χρόνια στον Ολυμπιακό ο Ίγκορ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ