ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς "Τσόρι" στη Λιβαδειά

Χωρίς "Τσόρι" στη Λιβαδειά
INTIME SPORTS

Ένα πρόβλημα στον προσαγωγό άφησε εκτός τον Ντομίνγκες από τον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Έξω και ο Τόρες με τον Αβραάμ αλλά και (πάλι) ο Χολέμπας.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης στη Λιβαδειά με την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος (1/9, 21:30).

Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης στο Ρέντη, ο Μίτσελ ανακοίνωσε τους 19 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του για την "μάχη" απέναντι στον Τάκη Λεμονή.

Παρακολουθείστε την 3η εκπομπή SUPER BALL την Κυριακή 1/9 στις 23:30. Σχόλια, ρεπορτάζ, ανάλυση φάσεων και δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές της 3ης αγωνιστικής καθώς και η αποκλειστική συνέντευξη του Φερνάντο Σάντος για τα σχέδια του ενόψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Παρουσιάζουν οι Π. Βλαχόπουλος και Θ. Καίσαρης.

Σε αυτούς δεν συμπεριέλαβε τον Αλεξάντερ Ντομίνγκες λόγω κόπωσης στον προσαγωγό. Να σημειώσουμε ότι από τα πόδια του Αργεντινού έχουν δημιουργηθεί τα δύο από τα τρία γκολ του Ολυμπιακού στη Super League.

Στην αποστολή δεν βρίσκονται και οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Μιγκέλ Τόρες οι οποίοι συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα.

Εκτός έμεινε και ο Χοσέ Χολέμπας για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, με το μέλλον του 29χρονου μπακ του Ολυμπιακού στο λιμάνι να παραμένει μετέωρο. Αντίθετα για πρώτη φορά φέτος επιλέχθηκε ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

Αναλυτικά η αποστολή για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό:

Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Ολαϊτάν, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ