ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Μπενίτες στην Σουηδία

Χωρίς Μπενίτες στην Σουηδία
Μπενίτες INTIME SPORTS

Ο Μίτσελ ανακοίνωσε την Δευτέρα (29/9) τους 23 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στην Σουηδία για το ματς με την Μάλμε, την Τετάρτη (1/10, 21:45) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Με την προπόνηση που διεξήχθη το πρωί της Δευτέρας (29/9) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη (παρουσία του προέδρου Βαγγέλη Μαρινάκη), ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του σε ελληνικό έδαφος ενόψει της αναμέτρησης με την Μάλμε, την Τετάρτη (1/10, 21:45) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Οι Πειραιώτες έριξαν το βάρος στον τομέα της τακτικής της κατοχής και της πίεσης προς τον αντίπαλο, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα, στα 3/4 του γηπέδου.

Στους ήδη γνωστούς απόντες Ντοσεβί, Φουστέρ, Γκαζαριάν και Σιόβα προστέθηκε ο Μπενίτες που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο. Άπαντες έκαναν θεραπεία και φυσικά έμειναν εκτός αποστολής.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μίτσελ έκανε γνωστή την 23άδα που θα ταξιδέψει στη Σουηδία. Αναλυτικά: Χουτεσιώτης, Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Αμπιντάλ, Αφελάι, Αυλωνίτης, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Γιαννούλης, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγιεβιτς, Μήτρογλου, Εντινγκά, Σαλίνο, Βέργος, Βούρος.

Θα πρέπει βέβαια να σημειώσουμε ότι ο Φορτούνης παρά το γεγονός ότι θα ταξιδέψει στο Μάλμε δεν μπορεί να αγωνιστεί στο ματς της 2ης αγωνιστικής του Champions League καθώς δεν έχει δηλωθεί στην σχετική λίστα. Η παρουσία του στη Σουηδία θα βοηθήσει τόσο τον ίδιο που δεν θα χάσει προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα, όσο και τον Μίτσελ στην προπόνηση αυτή καθ' αυτή καθώς θα έχει τους παίκτες που χρειάζεται για να βγουν οι ασκήσεις. Φυσικά αυτή η κίνηση δείχνει πως ο Ισπανός τεχνικός υπολογίζει τον Έλληνα μέσο για το μέλλον.

Το πρόγραμμα στη Σουηδία διαμορφώνεται ως εξής:

Τρίτη 30/09/2014

19:30Συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού στο Swedbank Stadion.
20:00Προπόνηση του Ολυμπιακού στο Swedbank Stadion.

Τετάρτη 01/10/2014

21:45Σέντρα του αγώνα με τη Μάλμε στο Swedbank Stadion.

* Η συνέντευξη Τύπου της Μάλμε είναι προγραμματισμένη για τις 11:30 και η προπόνηση για τις 14:00.

*Όλες οι ώρες είναι Ελλάδας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ