ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Φέισα, Γέστε στο Παγκρήτιο

Χωρίς Φέισα, Γέστε στο Παγκρήτιο
INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς με τον Εργοτέλη. Προπονήθηκε ο Φέισα αλλά έμεινε εκτός. Ατομικό πάλι ο Γέστε. Δείτε την αποστολή. Οι σκέψεις του Βαλβέρδε.

Η πρώτη εκτός έδρας αποστολή για τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα πλησιάζει (24/09, 19:30), με τους παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε να ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους με προπόνηση που διεξήχθη το πρωί στο Ρέντη (09:00).

Αμέσως μετά ο Ισπανός τεχνικός ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα πάρει μαζί του στην Κρήτη.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Μανιάτης, Γέστε, Φετφατζίδης, των οποίων η κατάσταση βελτιώνεται συνεχώς. Σήμερα οι συγκεκριμένοι παίκτες συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν.

Αντίθετα ο Φέισα συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας, ωστόσο προέρχεται από τραυματισμό και ο Ισπανός τεχνικός έκρινε ότι είναι ανέτοιμος για την "μάχη" του Παγκρήτιου έχοντας μόλις μία προπόνηση.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Ποτουρίδης (ο οποίος από την Πέμπτη προπονείται κανονικά), όπως και οι Δασκαλάκης, Γκρμπιτς, Βαλεριάνος. Ολοι οι παραπάνω που δεν θα πάνε στην Κρήτη, θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα ατομικά τους προγράμματα το Σάββατο το πρωί στο Ρέντη (24/09, 09:00).

Αναλυτικά η αποστολή:

Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Παπάζογλου, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Χαβίτο, Μοδέστο, Αμπντούν, Μακούν, Φουστέρ, Τζεμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

* Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports1 (δείτε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Σαββάτου ) και λεπτό προς λεπτό η εξέλιξή του από το Sport24.gr. Αμέσως μετά τη λήξη θα μπορείτε να δείτε στο Sport24.gr τα highlights του αγώνα και όσα γκολ σημειωθούν.

Διαβάστε όλα τα νέα των αντιπάλων του Ολυμπιακού στον όμιλο του Champions League στην ειδική κατηγορία του Sport24.gr

Άγνωστα τα πρόσωπα, επιθετικές οι διαθέσεις

Όσον αφορά τα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε , σίγουρα θα υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με το ματς με την Ξάνθη και ενόψει των δύο επόμενων αγώνων με Αρσεναλ και ΠΑΟΚ. Στο μυαλό του στριφογυρίζει η επιθετική 3αδα που τελείωσε το ματς με την Ξάνθη (Τζεμπούρ, Μιραλάς και στην κορυφή Πάντελιτς).

Υπάρχει η σκέψη να ξεκινήσει δεξιά ο Χαβίτο και να βρεθεί στον πάγκο ο Μιραλάς. Από εκεί και πέρα ο Φουστέρ μοιάζει ακλόνητος πίσω από τον κλασικό επιθετικό, όπως και ο Ιμπαγάσα στα χαφ. Δίπλα στον μικρόσωμο Αργεντίνο θα ξεκινήσουν είτε ο Ορμπάιθ είτε ο Μακούν.

Όσον αφορά την άμυνα, ο Μέλμπεργκ πιθανόν να έχει δίπλα του ξανά τον Μαρκάνο (ο Αβραάμ νιώθει κάποιες ενοχλήσεις ακόμα), με τον Χολέμπας να αρχίζει αριστερά και τον Μοδέστο στα δεξιά, σε περίπτωση που θέλει να ξεκουράσει τον Τοροσίδη. Στο τέρμα εκτός απροόπτου ο Κοστάνσο.

Επανειλημμένα βέβαια έχουμε τονίσει ότι το να μπεις στο μυαλό του Βαλβέρδε είναι κάτι που κυμαίνεται από την κατηγορία "δύσκολο" έως "παρακινδυνευμένο". Ωστόσο οι οδηγίες του Ισπανού τεχνικού από τους παίκτες που τελικά θα διαλέξει θα είναι έχουν καθαρά επιθετικούς προσανατολισμούς.

Ο Εργοτέλης είναι μια ομάδα που παραδοσιακά δυσκολεύει τον Πρωταθλητή στην Κρήτη, έτσι ο Ισπανός κόουτς θέλει από νωρίς οι ποδοσφαιριστές του να γίνουν τα αφεντικά της αναμέτρησης, κόβοντας τις ορέξεις των αντιπάλων.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ