ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς "Τσόρι" και Μαζουακού με Τβέντε

Χωρίς "Τσόρι" και Μαζουακού με Τβέντε
INTIME SPORTS

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες έχει ένα αιμάτωμα στο γόνατο και προφυλάχθηκε ενόψει του αγώνα με την Φέγενοορντ το Σάββατο (1/8). Ο Γάλλος μπακ προληπτικά έκανε και σήμερα (29/7) ατομικό (προσαγωγό).

Ο Μάρκο Σίλβα δεν θα έχει - εκτός απροόπτου - τον Τσόρι στο πρώτο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους με την Τβέντε. Ο Αργεντινός εγκατέλειψε στα μισά της προπόνησης, καθώς αισθάνθηκε μία ελαφριά ενόχληση στο γόνατο. Δεν είναι τίποτα σοβαρό. Απλώς είχε δεχτεί μια κλοτσιά στο φιλικό της περασμένης Πέμπτης με την Αντάλιασπορ στην Τουρκία, του έκανε ένα αιμάτωμα και του βγήκε στην προπόνηση της Τετάρτης (29/7) μία μικρή ενόχληση. Για το σαββατιάτικο φιλικό με την Φέγενοορντ θα είναι διαθέσιμος, σύμφωνα με το ιατρικό τιμ.

Εκτός Τβέντε έχει τεθεί και ο Αρτούρ Μαζουακού, ο οποίος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα λόγω των ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Θα δοκιμάσει στην προπόνηση της Πέμπτης να μπει με την ομάδα και κατ' επέκταση να δει και ο Σίλβα αν μπορεί να τον υπολογίζει για την Φέγενοορντ. Απόψε, ο Σαλίνο θα επιστρατευτεί στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Τέλος, ο Σιόβας έμεινε στο ξενοδοχείο και δεν βγήκε καθόλου για προπόνηση το πρωί. Οπότε, ο Ολυμπιακός θα πάει και στο πρώτο του φιλικό στην Ολλανδία με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Αυλωνίτη και Βούρο. Ο Αυλωνίτης είναι έτοιμος να παίξει το πέμπτο του 90λεπτο στην προετοιμασία!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ