ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς θεαματικές αλλαγές στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός

Χωρίς θεαματικές αλλαγές στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Έξω οι Καμπιάσο, Φουστέρ, Μπουχαλάκης και Ζντιέλαρ. Επιστροφή για τους Ελαμπντελαουί και Ντουρμάζ στην αποστολή για τον αγώνα με τον Αστέρα (20/3, 19.30)

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αυριανή αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στην Αρκαδία (20/3, 19.30) και ο Μάρκο Σίλβα άφησε έξω τους Καμπιάσο, Φουστέρ και Μπουχαλάκη λόγω κάποιων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Ο Καμπιάσο είχε μία σύσπαση στον αριστερό δικέφαλο, ο Φουστέρ κουβαλάει ένα αιμάτωμα από το ντέρμπι, ενώ ο Μπουχαλάκης έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.

Έξω έμεινε και ο Σάσα Ζντιέλαρ λόγω κρυολογήματος. Αντιθέτως, οι Ελαμπντελαουί και Ντουρμάζ θα επιστρέψουν στις υποχρεώσεις των Πειραιωτών, καθώς ο Σίλβα τους συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή.

Σε γενικές γραμμές από τους θεωρητικά “παροπλισμένους”, στο πούλμαν για την Αρκαδία θα μπει ο Δημήτρης Κολοβός. Μόνο εκτιμήσεις μπορεί να γίνουν για το αρχικό σχήμα, αν και φαίνεται πώς ο Σίλβα δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές. Θέση βασικού διεκδικούν οι Καπίνο και Κασάμι.

Αναλυτικά η αποστολή: Μποτία, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Κολοβός, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ