ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Σεμπά κόντρα στην ΑΕΚ

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλε ποινή τριών αγωνιστικών στον Σεμπά για την τρικλοποδιά πάνω στον Σέρχιο Αραούχο, το οποίο σημαίνει πως ο Βραζιλιάνος εξτρέμ δεν θα δώσει το παρών στη ρεβάνς του Κυπέλλου.

Χωρίς τον Σεμπά θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στη ρεβάνς με την ΑΕΚ για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας (26/04, 19:00), αφού η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε τον Βραζιλιάνο εξτρέμ με ποινή τριών αγωνιστικών για την τρικλοποδιά πάνω στον Σέρχιο Αραούχο.

Παράλληλα, ο 24χρονος μεσοεπιθετικός θα απουσιάσει κι απ' την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό για την 30ή και τελευταία αγωνιστική της Super League, όπως και στο πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2017 - 2018.

"Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με την 114/2017 απόφασή της επέβαλε στον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Ολυμπιακός Sebastiao De Freitas Couto Junior ποινή αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών και χρηματική ποινή διακοσίων (200,00) ευρώ (Κύπελλο Επαγγελματικών Ομάδων, 5η φάση, 1η αγωνιστική, αγώνας Ολυμπιακός-ΑΕΚ, 13/4/2017)", αναφέρει συγκεκριμένα η απόφαση.

Η πειθαρχική επιτροπή έκρινε πως υπήρχε βιαιοπραγία και όχι απόπειρα βιαιοπραγίας και για τον λόγο αυτό επέβαλλε ποινή 3 και όχι 2 αγωνιστικών στον Βραζιλιάνο εξτρέμ. Η ποινή στον Σεμπά έχει εφέσιμο χαρακτήρα.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ