ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Ρέτσο και Μαρτίνς κόντρα σε Πανιώνιο

Χωρίς Ρέτσο και Μαρτίνς κόντρα σε Πανιώνιο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Ρέτσος, Ντομίνγκες εξαιτίας κρυολογήματος και ο Μαρτίνς με σφίξιμο στον ορθό μηριαίο, έμειναν εκτός αποστολής για το ματς με τον Πανιώνιο (26/2, 19:30). Θεραπεία ο Καπίνο, έξω και ο Μαρίν για λόγους τακτικής. Εκτίουν ποινή Φιγκέιρας - Μποτία.

Με την προπόνηση που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (25/2) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο το βράδυ της Κυριακής (26/2, 19:30).

Από το πρόγραμμα έλειψαν οι Παναγιώτης Ρέτσος και Αλεχάντρο Ντομίνγκες εξαιτίας κρυολογήματος, ενώ προφυλάσσεται για την κυπελλική ρεβάνς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (2/3) ο Αντρέ Μαρτίνς, που αποχώρησε με σφίξιμο στον ορθό μηριαίο από το ματς με την Οσμάνλισπορ στην Άγκυρα.

Ο Στέφανος Καπίνο συνεχίζει την θεραπεία του, ενώ εκτός αποστολής για το παιχνίδι της Κυριακής έμεινε και ο Μάρκο Μαρίν, κατόπιν απόφασης του Πάουλο Μπέντο. Κόντρα στον Πανιώνιο δεν θα αγωνιστούν και οι Φιγκέιρας - Μποτία, που εκτίουν ποινή λόγω καρτών.

Αναλυτικά η 18άδα που επέλεξε ο Πορτογάλος τεχνικός για την αναμέτρηση με τους Νεοσμυρνιώτες:

Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φορτούνης, Καμπιάσο, Λεάλι, Μανθάτης, Νικολάου, Παρέδες, Ρομαό, Σεμπά, Βιάνα.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ