ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Ντομίνγκες με Πανιώνιο

Χωρίς Ντομίνγκες με Πανιώνιο
INTIME SPORTS

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες δεν προπονήθηκε ούτε την Πέμπτη και πλέον ο ρεαλιστικος στόχος είναι να παίξει στο εκτός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό τη 2η αγωνιστική.


Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την κυριακάτικη (23/8) πρεμιέρα με τον Πανιώνιο συνεχίστηκε και την Πέμπτη (20/8), με τον Μάρκο Σίλβα να "λιώνει" ξανά τους παίκτες του στην τακτική. Και πάλι το "μενού" είχε ασκήσεις κατοχής, πίεσης ψηλά και γρήγορης κυκλοφορίας.

Στα καθαρά ιατρικά ζητήματα, θα πρέπει να ξεχάσουμε τον Τσόρι από το ματς με τους Νεοσμυρνιώτες στο Καραϊσκάκη. Ο Αργεντινός συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και έχοντας να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα εδώ και σχεδόν 20 μέρες, καταλαβαίνετε ότι ο ρεαλιστικός στόχος πλέον είναι να κοιτάξει να προλάβει το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό στην Βοιωτία το άλλο Σάββατο (29/8).

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι έχει να κάνει με τα της ενδεκάδας για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, ο Μάρκο Σίλβα φαίνεται να έχει καταλήξει στους οκτώ από τους έντεκα. Δηλαδή σε Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Σιόβα, Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκη, Πάρντο, Φορτούνη (αν συνεχίσει μέχρι και παραμονή του ματς να παρουσιάζει το ίδιο πρόσωπο) και Φινμπόγκασον.

Παίζεται μία θέση ανάμεσα σε Σαλίνο και Μαζουακού, ο παρτενέρ του Σιόβα στο κέντρο της άμυνας και ο Σεμπά ή ο Ντουρμάζ στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Περισσότερες πιθανότητες έχει ο Σουηδός εξτρέμ, όμως, ο Σεμπά μπήκε... φουριόζος στις προπονήσεις.

Το απόγευμα (17.00) οι "ερυθρόλευκοι" έχουν τον αγιασμό. Η προετοιμασία για τον Πανιώνιο θα συνεχιστεί αύριο (21/8) με προπόνηση στις εννιά το πρωί.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ