ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Μποτία στην Κύπρο

Χωρίς Μποτία στην Κύπρο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αλμπέρτο Μποτία συμπλήρωσε κάρτες κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις και έτσι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής για την αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο. "Καθαροί" ιατρικά Ντα Κόστα και Ιντέγε.

Ο Ολυμπιακός "κλείδωσε" την παρουσία του στην Ευρώπη και για την αρχή του νέου έτους, μετά το 1-1 με τη Γιουνγκ Μπόις που σήμανε την πρόκριση του στους "32" του Europa League.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα πάνε πλέον στο παιχνίδι της 8ης Δεκεμβρίου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ για να διεκδικήσουν την πρώτη θέση στον 2ο όμιλο της διοργάνωσης, που θεωρητικά μπορεί να φέρει μια ευνοϊκότερη κλήρωση στην επόμενη φάση.

Ωστόσο για το ματς της Κύπρου οι Πειραιώτες θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Αλμπέρτο Μποτία, καθώς ο Ισπανός στόπερ με την κίτρινη που αντίκρισε στο 61ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Γιουνγκ Μπόις συμπλήρωσε 3 και θα πρέπει να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής.

Κάτι που θα γίνει στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων της διοργάνωσης, όπου ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με τον ΑΠΟΕΛ.

Όσον αφορά το ιατρικό δελτίο, αυτό είναι "καθαρό" μετά το ματς με τους Ελβετούς. Ντα Κόστα και Ιντέγε αποκόμισαν ενοχλήσεις από κάποια χτυπήματα μέσα στο ματς, αλλά φαίνεται να μην υπάρχει καμία ανησυχία στο ιατρικό επιτελείο για την κατάσταση των δύο παικτών.

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπέντο: "Πάντα επιλέγω τους παίκτες που είναι στην καλύτερη κατάσταση"
"Αναστενάρης" στους 32
Αποθέωση για Ντομίνγκες απ' τους φίλους του Ολυμπιακού!
Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού
Στους "32" του Europa League o Ολυμπιακός, 1-1 με τη Γιουνγκ Μπόις
Τι συνέβη στο 61ο λεπτό του Ολυμπιακός-Γιουνγκ Μπόις
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ