ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Μποτία στα Χανιά ο Ολυμπιακός

Χωρίς Μποτία στα Χανιά ο Ολυμπιακός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αλμπέρτο Μποτία δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στην Κρήτη για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά. Για το ματς της Τρίπολης ετοιμάζεται ο Ανσαριφάρντ.

Ο Ισπανός αμυντικός δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στην Κρήτη για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά (14/1, 19:30). Έξω και ο Ελιουνούσι που κρίθηκε ανέτοιμος, αλλά και ο τραυματίας Ομάρ Ελαμπντελαουί. Για το ματς της Τρίπολης ετοιμάζεται ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος ανακοινώθηκε σήμερα από τους Πειραιώτες.

Ο Μποτία ταλαιπωρείται από ένα αιμάτωμα στη γάμπα, από ένα χτύπημα που είχε δεχτεί στην Ξάνθη. Αντιθέτως, στην αποστολή επέστρεψε ο Ντομίνγκες, ενώ στη 19άδα που θα ταξιδέψει το απόγευμα (13/1, 18.30) βρίσκονται οι Νικολάου και Βούρος.

Το πιθανότερο σχήμα είναι με τους Λεάλι, Φιγκέιρας, Ρέτσο, Βιάνα, Ντε Λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς, Φορτούνη, Μάριν, Μανθάτη και Ιντέγε.

Αναλυτικά την 19άδα αποτελούν οι: Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγεε, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Νικολάου, Ρέτσος, Βιάνα, Βούρος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ