ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Μποτία, αλλά με Καμπιάσο στην Ελβετία

Χωρίς Μποτία, αλλά με Καμπιάσο στην Ελβετία
INTIME SPORTS

Ο Ισπανός αμυντικός κινήθηκε συντηρητικά για να προφυλαχθεί και δεν θα παίξει στο φιλικό με το Κατάρ (18.30, 13/8). Έξω οι τραυματίες Τσόρι, Φορτούνης. Έξω ξανά ο Γιαννιώτας, μέσα ο Κολοβός και ο… Καμπιάσογια ψυχολογικούς λόγους.

Την αποστολή για το φιλικό με το Κατάρ ανακοίνωσε ο Μάρκο Σίλβα μετά το τέλος της βραδινής προπόνησης στο Ρέντη. Μια αποστολή στην οποία δεν θα βρίσκεται ο Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος εμφάνισε κάποια σημάδια κόπωσης και ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα για να προφυλαχθεί.

Εκτός έμειναν και ο Τσόρι που έχει τη μικροενόχληση στο γόνατο, αλλά και ο Κώστας Φορτούνης που ξεκίνησε τις θεραπείες του για να ξεπεράσει το διάστρεμμα.

Έξω ξανά ο Γιάννης Γιαννιώτας, ο οποίος είναι φανερό ότι δεν χωράει στα πλάνα του Σίλβα. Μάλισταο Πορτογάλος τεχνικός δίνειμία τελευταία ευκαιρία στον Δημήτρη Κολοβό (τον φώναξε για το Κατάρ). Στην Αθήνα θα μείνει ξανά ο Φάνης Τζανδάρης.

Από εκεί και πέρα, ο Καμπιάσο θα ταξιδέψει στην Ελβετία, αλλά δεν προορίζεται να παίξει.Κυρίως για ψυχολογικούς λόγους τον παίρνει ο Σίλβα, για να τον ενσωματώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο κλίμα της ομάδας. «Μέσα» είναι και ο Μανιάτης, ο οποίος αναμένεται πάλι να πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής, όπως συνέβη και με την Μπεσίκτας.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το φιλικό με το Κατάρ, το οποίο γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό (UNICEF), αποτελείται από τους Ρομπέρτο, Καπίνο, Βούρο, Ελαμπντελαουί, Μανιάτη, Κολοβό, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς, Φουστέρ, Αυλωνίτη, Χάρα, Μαζουακού, Καμπιάσο, Ντοσεβί, Κασάμι, Φινμπόγκασον, Σιόβα, Πάρντο, Ντουρμάζ, Μπουχαλάκη, Πουλίδο και Σάλιακα.

Η ομάδα "πετάει" το μεσημέρι της Τετάρτης (13.00,12/8) για την Ζυρίχη με πτήση τσάρτερ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ