ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Μαζουακού και Ζντιέλαρ στην Τούμπα

Χωρίς Μαζουακού και Ζντιέλαρ στην Τούμπα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ανακοινώθηκε η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (2/3, 19:30). Χωρίς Μαζουακού και Ζντιέλαρ οι Πειραιώτες, μέσα οι Ελαμπντελαουί και Σιόβας.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας (2/3, 19:30) και ο Μάρκο Σίλβα αμέσως μετά γνωστοποίησε την αποστολή που θα ταξιδέψει για την Θεσσαλονίκη.

Ο Μαζουακού και ο Ζντιέλαρ δεν κατάφεραν να αφήσουν πίσω τους τραυματισμούς, οι οποίοι τους ταλαιπωρούν και έτσι έμειναν εκτός μάχης, κάνοντας θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, ενώ εκτός έμειναν και οι Κολοβός, Μπουχαλάκης.

Θεραπεία έκαναν και οι Ντουρμάζ και Πάρντο, που έτσι και αλλιώς δεν υπολογίζονταν, ενώ κανονικά γυμνάστηκαν οι Ελαμπντελαουί και Σιόβας και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Ολυμπιακού. Αναφορικά με την προπόνηση, το βάρος έπεσε στην τακτική, με τους παίκτες του Μάρκο Σίλβα να δουλεύουν με μεγάλη ένταση.

Αναλυτικά η αποστολή: Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Λάτσι, Μιλιβόγεβιτς, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Τσιμίκας, Βούρος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ