ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Μαζουακού, Φινμπόγκασον με Λεβαδειακό

Χωρίς Μαζουακού, Φινμπόγκασον με Λεβαδειακό
Μασουακού Φινμπόγκασον INTIME SPORTS

Εκτός αποστολής οι Μαζουακού, Μπουχαλάκης και Φινμπόγκασον. Οι Σαλίνο και Χάρα στην ενδεκάδα. Πιθανότατα θα ντεμπουτάρει ο Καμπιάσο

Όπως αναμενόταν οι Μαζουακού και Μπουχαλάκης έμειναν εκτός αποστολής από το σαββατιάτικο (29/8) ματς του ΟΑΚΑ με τον Λεβαδειακό λόγω των προβλημάτων που έβγαλαν σε δεξιό δικέφαλο και αριστερό τετρακέφαλο αντίστοιχα.

Η μίνι έκπληξη όμως ακούει στο όνομα του Άλφρεντ Φινμπόγκασον, ο οποίος τελικά δεν θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό κόντρα στους Βοιωτούς, καθώς ο Σίλβα αποφάσισε να τον προφυλάξει. Ο Ισλανδός είχε κάποιες μικροενοχλήσεις στο πόδι από την προπόνηση της Τετάρτης (26/8), χωρίς ωστόσο να είναι ανησυχητικές. Μάλιστα, αναμενόταν να ακολουθούσε το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας την Παρασκευή (28/8), αλλά με εντολή γυμναστών, γιατρών και προπονητή πήγε για συντηρητικό πρόγραμμα, από τη στιγμή που δεν ήταν στο 100%.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Πορτογάλος τεχνικός επέστρεψαν οι Τσόρι, Σαλίνο και Πουλίδο. Το βασικό ερωτηματικό είναι ποιος θα παίξει δίπλα στον Μιλιβόγεβιτς, καθώς δεν υπάρχει ούτε Μανιάτης, ούτε Μπουχαλάκης, ούτε Ζντιέλαρ. Ο Καμπιάσο συγκεντρώνει πλέον πολλές πιθανότητες, μιας και ο Αργεντινός στις δοκιμές ήταν συνεχώς δίπλα στον Σέρβο. Από την άλλη ο Σίλβα έχει και ένα σενάριο στο μυαλό του με Μιλιβόγεβιτς μοναδικό αμυντικό χαφ και σε “τρίγωνο” μπροστά του τον Φορτούνη με τον Τσόρι ή τον Φουστέρ. Το πιθανότερο όμως είναι να δούμε τελικά τον Καμπιάσο να ντεμπουτάρει με τη φανέλα του Ολυμπιακού, παρότι ο Αργεντινός δεν βρίσκεται στο 100%.

Από εκεί και πέρα, ο Σαλίνο θα καλύψει το κενό του Μαζουακού στο αριστερό άκρο της άμυνας και ο Χάρα θα περάσει στην κορυφή της επίθεσης. Στο μεταξύ, ο Τάσος Αυλωνίτης που έβγαλε την... λάντζα της προετοιμασίας, δεν... χώραγε ξανά στην 19άδα, καθώς ο Σίλβα προτίμησε να πάρει τους Βούρο, Μποτία, Ντα Κόστα και Σιόβα για το κέντρο της άμυνας. Και πιθανότατα ένας εκ των Μποτία ή Βούρου θα μείνει εκτός αποστολής.

Το πιθανότερο σχήμα είναι με Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σιόβα, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο (Φουστέρ), Φορτούνη, Πάρντο, Ντουρμάζ και Χάρα.

Την 19άδα αποτελούν οι Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Χάρα, Καπίνο, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Βούρος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ