ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Μάριν με Λεβαδειακό ο Ολυμπιακός

Χωρίς Μάριν με Λεβαδειακό ο Ολυμπιακός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή (4/12) τον Λεβαδειακό και ο Πάουλο Μπέντο άφησε εκτός αποστολής τον Μάρκο Μάριν. Εκτός και ο Τσόρι, μέσα οι Ρομαό - Πάρντο.

Ούτε με Λεβαδειακό ο Μάριν. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός "κόπηκε" από την αποστολή του Ολυμπιακού και δεν θα παίξει στην εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής (4/12, 15.00) με τον Λεβαδειακό. Εκτός έμειναν και οι Τσόρι - Μπουχαλάκης.

Αξιοσημείωτο ότι ο Μάρκο Μάριν έχει παίξει μόλις σε δύο παιχνίδια των Πειραιωτών στη Super League, σε αυτά με Πανιώνιο και Βέροια. Αντίθετα, διαθέσιμοι είναι οι Πάρντο και Ρομαό για τον αγώνα στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής. Εκτός έμειναν επίσης οιΟμάρκαιΡέτσος, οι οποίοι προφυλάσσονται για τις επερχόμενες υποχρεώσεις σε Ευρώπη και Ελλάδα.

Αναλυτικά τα ονόματα των δεκαοκτώ ποδοσφαιριστών, τους οποίους επέλεξε ο Πάουλο Μπέντο, για το ματς με τον Λεβαδειακό: Ανδρούτσος, Μποτία, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Λεάλι, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομαό, Σεμπά, Βιάνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπέντο: "Να βρούμε διαφορετικές και περισσότερες λύσεις επιθετικά"
Βλέπει τον Φορτούνη (και) η Βόλφσμπουργκ

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ