ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Κασάμι, Πάρντο η αποστολή ενόψει Πανιωνίου

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με 21 παίκτες στην αποστολή θα πάει ο Ολυμπιακός στη Νέα Σμύρνη για το φιλικό με τον Πανιώνιο το βράδυ της Κυριακής (2/7, 21:00). Εκτός έμειναν οι Κασάμι, Πάρντο, μέσα οι Ελαμπντελαουί, Μπεν και Ανσαριφάρντ.

Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη το απόγευμα του Σαββάτου (1/7), ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το φιλικό με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη το βράδυ της Κυριακής (2/7, 21:00).

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Μπέσνικ Χάσι ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση, που αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβανομένων των Ελαμπντελαουί, Μπεν και Ανσαριφάρντ που δεν ήταν στο Ζέεφελντ.

Ανδρούτσος, Μπεν, Μποτία, Σισέ, Ντε Λα Μπέγια, Ελαμπντελαουί, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Γιαννιώτας, Γιαννιώτης, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μαρίν, Μαρτίνς, Νικολάου, Ρισβάνης, Ρομαό, Σεμπά, Σιώπης, Ζντιέλαρ, είναι οι 21 παίκτες που επέλεξε ο 46χρονος τεχνικός για το ματς.

Εκτός αποστολής, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, έμειναν οι Κασάμι, Πάρντο, Τόλι, Ντουμάνης, Μεγαρίτης, Βρουσάι, Μανθάτης, Ρέτσος, Βιάνα, Βέργος, Χουτεσιώτης, Καπίνο.

Θυμίζουμε ότι το ματς είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με όλα τα έσοδα να προσφέρονται στην οικογένεια του μικρού Βαγγέλη Ελευθεριάδη, ο οποίος είναι 5 ετών και εδώ και 3 χρόνια παλεύει και νικά τον καρκίνο. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί πρόκειται να δοθεί στην οικογένεια του Βαγγέλη, για τα έξοδα της θεραπείας και τη διαμονή των γονιών του στις ΗΠΑ.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Άνωθεν ερωτηματικά για Νόιτινκ και Ζιλέ
Η ευρωπαϊκή διάκριση του Ταχτσίδη
Κίκε Σετιέν για Λιβάγια, Έλντερ Λόπες και Ολυμπιακό
Η Στεάουα Βουκουρεστίου κοιτάζει την περίπτωση Ντα Κόστα
Τα νέα... κόλπα του Χάσι στο Ρέντη
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ