ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Κασάμι, Ντουρμάζ ο Ολυμπιακός στο Ισραήλ

Χωρίς Κασάμι, Ντουρμάζ ο Ολυμπιακός στο Ισραήλ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με τρεις σημαντικές απουσίες θα ταξιδέψει για το Ισραήλ η αποστολή του Ολυμπιακού για τον επαναληπτικό με την Χάποελ Μπερ Σέβα. Οι δύο ήταν γνωστές (Σιόβας και Κασάμι), ενώ προέκυψε και αυτή του Ντουρμάζ.

Ένα απρόοπτο της τελευταίας στιγμής προέκυψε στον Ολυμπιακό και αφορά τον τραυματισμό του Τζίμι Ντουρμάζ.

Ο Σουηδός άσος, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση των ερυθρολεύκων, ένιωσε ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους αριστερά και δεν κατέστη δυνατό να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το παιχνίδι με την Χάποελ Μπερ Σεβά.

Θυμίζουμε πως ο Ντουρμάζ είχε εκνευρισθεί την ώρα της αλλαγής του στο πρώτο παιχνίδι με την Χάποελ (κλοτσούσε πράγματα στον πάγκο), γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Βίκτορ Σάντεθ.

Από εκεί και πέρα εκτός αποστολής έμεινε ο Δημήτρης Σιόβας που είναι τραυματίας, όπως και ο Παϊτίμ Κασάμι ο οποίος αναμένεται να δοθεί σε σύλλογο του εξωτερικού. Εκτός φυσικά και ο Ομάρ που ακολουθεί το δικό του πρόγραμμα.

Αναλυτικά η αποστολή:

Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανιάτης, Μανθάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρέτσος, Σεμπά, Βούρος, Ζντιέλαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ