ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Καπίνο η προπόνηση του Ολυμπιακού

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Όπως αναμενόταν ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Στέφανος Καπίνο, δεν ήταν παρών στην προπόνηση της Δευτέρας (25/9) και κατ' επέκταση δεν θα μπει στο αεροπλάνο για την Ιταλία.

Το πρώτο επεισόδιο στην ιστορία του Στέφανου Καπίνο παίχτηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (25/9) με την πληροφόρηση ότι θα προπονείται με τη δεύτερη ομάδα. Λίγες ώρες αργότερα επιβεβαιώθηκε ότι ο διεθνής γκολκίπερ δεν υπολογίζεται μέχρι νεωτέρας.

Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Δευτέρας (25/9) και κατ' επέκταση δεν θα μπει το πρωί της Τρίτης (26/9, 11.00) στο αεροπλάνο για το Τορίνο. Όλα είναι ρευστά πάντως με τον Καπίνο, καθώς εμπεριέχει και αρκετή δόση ρίσκου να μείνει εκτός ομάδας και να πορευτεί ο Ολυμπιακός με τον Προτό βασικό και τον άπειρο Χουτεσιώτη ως εναλλακτική επιλογή.

Σίγουρα ο Τάκης Λεμονής θα έχει μία συζήτηση με τους ιθύνοντες και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να γίνει η ανατροπή και ο Καπίνο να επιστρέψει στην πρώτη ομάδα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ