ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Καμπιάσο, Τσόρι και Ελαμπντελαουί στο Καυτανζόγλειο

Χωρίς Καμπιάσο, Τσόρι και Ελαμπντελαουί στο Καυτανζόγλειο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην Αθήνα θα μείνουν Καμπιάσο και Ντομίνγκες λόγω των μικροπροβλημάτων τραυματισμού που είχαν από το ματς με τον Πανθρακικό. Ανάσες για Ελαμπντελαουί. Η αποστολή αναχωρεί το πρωί της Τετάρτης (6/4) για Θεσσαλονίκη.

Ο Εστεμπάν Καμπιάσο και ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες περισσότερο για προληπτικούς λόγους έμειναν εκτός αποστολής από την αναμέτρηση με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη (6/4, 19.30).

Και οι δύο είχαν αποχωρήσει με μικροενοχλήσεις (στον οπίσθιο μηριαίο ο Καμπιάσο, στα πλευρά ο Τσόρι) στο ματς με τον Πανθρακικό και κρίθηκε σκόπιμο από τον Σίλβα να μην τους συμπεριλάβει στην αποστολή. O πρώτος μάλιστα ακολούθησε και ειδικό πρόγραμμα στη σημερινή (5/4) προπόνηση.

Από τους θεωρητικά βασικούς, εκτός αποστολής έμεινε επίσης και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ενώ επέστρεψε ο Νταβίντ Φουστέρ.

Στη Θεσσαλονίκη δεν θα ταξιδέψει επίσης ο Κώστας Τσιμίκας, καθώς είναι κανονικά στη 18άδα ο Μαζουακού, που είχε αποκλειστεί από το παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

Στο τσάρτερ θα μπουν επίσης και οι Ιντέγε, Μιλιβόγεβιτς, Ρομπέρτο και Ντα Κόστα που απουσίασαν από το ματς της Κυριακής (3/4) με την ομάδα της Κομοτηνής. Τέλος σε ακόμα ένα παιχνίδι δεν θα δώσουν το "παρών" οι Κολοβός και Μπουχαλάκης.\

Αναλυτικά η αποστολή: Μποτία, Ντα Κόστα, Ντουρμάζ, Φορτούνης, Φουστέρ, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Ζντιέλαρ.

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πήρε Τασιούλη ο Ολυμπιακός

Αισθάνεται δικαιωμένος ο Πουλίδο

Πρόταση για παραπομπή του Περέιρα σε δίκη

Ζαρντίμ καλεί Σαλίνο στην Μονακό

Νικοπολίδης: "Ταλέντο και ποδοσφαιρικό θράσος ο Τσιμίκας"

Φορτούνης: "Θέλω να συνεχίσω στον Ολυμπιακό"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ