ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Καμπιάσο και Ντουρμάζ

Χωρίς Καμπιάσο και Ντουρμάζ
Καμπιάσο και Ντουρμάζ INTIME SPORTS

Οι "ερυθρόλευκοι" ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα του Περιστερίου, με τον Εστέμπαν Καμπιάσο και τον Τζίμι Ντουρμάζ να ακολουθούν τα προγράμματά τους.

Η αυριανή (23/10) μέρα είναι η κρίσιμη για να φανεί αν ο Μάρκο Σίλβα θα μπορέσει να υπολογίζει τους Εστεμπάν Καμπιάσο και Τζίμι Ντουρμάζ για τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Και οι δύο έκαναν χθες τα προγράμματά τους, με τον Αργεντινό χαφ να κάνει θεραπεία και τον Σουηδό εξτρέμ να πηγαίνει πιο συντηρητικά. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα θεωρούνται εξαιρετικά αμφίβολοι για την Κυριακή (25/10).

Θεραπεία έκανε και ο Φουστέρ λόγω της θλάσης που έχε ιστη γάμπα, ενώ συνεχίζουν τα προγράμματά τους οι Γιάννης Μανιάτης, Τάσος Αυλωνίτης και Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Στα ευχάριστα για τον Σίλβα η επιστροφή του Πουλίδο στις προπονήσεις, μιας και ο Μεξικανός ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε. Σε γενικές γραμμές η πρώτη προπόνηση με θέα το... Περιστέρι έγινε μετ' εμποδίων, καθώς η δυναρή βροχή ανάγκασε τον Σίλβα να στείλει τους παίκτες του νωρίτερα στα αποδυτήρια.

Για ενδεκάδα ενόψει Ατρομήτου ούτε λόγος. Απλώς, αν δεν τα καταφέρει ο Καμπιάσο, τότε οι Μιλιβόγεβιτς και Κασάμι θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα και στο Περιστέρι.

Η προπόνηση της Παρασκευής (23/10) είναι προγραμματισμένη για το πρωί στις 10.00 και εκεί λογικά ο Σίλβα θα αρχίσει να αποκαλύπτει ένα μέρος των σκέψεών του για τον Ατρόμητο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ