ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Ιντέγε στο Βελιγράδι

Χωρίς Ιντέγε στο Βελιγράδι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάρκο Σίλβα δεν υπολογίζει στον Ιντέγε Μπράουν για το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα, την Κυριακή στο Μαρακανά του Βελιγραδίου (8/5, 20.00).

Η ενόχληση που είχε ο Ιντέγε Μπράουν στο πέλμα στην προπόνηση της Πέμπτης (5/5) είχε ως αποτέλεσμα να τον αφήσει εκτός αποστολής από το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα. Περισσότερο βεβαίως για προληπτικούς λόγους, έτσι ώστε να μην προκύψει κάποιο πρόβλημα και απουσιάσει από τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ (όποτε φυσικά αποφασιστεί να γίνει).

Αν ο τελικός διεξαγόταν σήμερα (7/5) όπως είχε οριστεί αρχικά, ο Ιντέγιε θα έπαιζε κανονικά. Αντιθέτως, δεν θα αγωνιζόταν ο Ελαμπντελαουί, ο οποίος δεν θα ταξιδέψει ούτε στο Βελιγράδι.

Η αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί της Κυριακής (8/5) για την σερβική πρωτεύουσα και θα επιστρέψει αμέσως μετά το ματς. Την 23άδα αποτελούν οι Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Φορτούνης, Φουστέρ, Ερνάνι, Καπίνο, Κασάμι, Κολοβός, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Τσιμίκας, Βούρος, Ζντιέλαρ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ