ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Ιντέγε στην Άγκυρα ο Ολυμπιακός για την πρόκριση

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΑΡΙΣΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Ιντέγε EUROKINISSI SPORTS

Ανακοινώθηκε η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Οσμάνλισπορ, με τον Ιντέγε να είναι εκτός αποστολής αφού φεύγει για την Κίνα. Εκτός και οι Καμπιάσο, Μάριν. Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Πάουλο Μπέντο.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς με την Οσμάνλισπορ και αμέσως μετά το φινάλε της προπόνησης ο Πάουλο Μπέντο γνωστοποίησε τους εκλεκτούς του για τη μάχη πρόκρισης στους "16" του Europa League.

Ο Μπράουν Ιντέγε είναι οριστικά εκτός αποστολής, καθώς αποχωρεί οριστικά από την ομάδα του Πειραιά με προορισμό την Κίνα και μένει να δούμε αν ο Καρίμ Ανσαριφάρντ θα ξεκινήσει στον αγώνα με τους Τούρκους, όπως τουλάχιστον προκύπτει από το ρεπορτάζ ή ο Πορτογάλος κόουτς θα βάλει και πάλι τον -εκτός φόρμας- Όσκαρ Καρντόσο.

Εκτός έμειναν και οι Μάριν, Καμπιάσο από τη ρεβάνς για λόγους τακτικής, ενώ θυμίζουμε ότι ο Μπρούνο Βιάνα είχε αποβληθεί στο πρώτο παιχνίδι. Επίσης, εκτός έμειναν και οι τραυματίες Καπίνο και Παρέδες, χωρίς να υπάρξει κάποιο άλλο απρόοπτο στη σημερινή προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ανσαριφάρντ, Λεάλι, Μανθάτης, Μάρτινς, Νικολάου, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Σκαφίδας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ