ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Φορτούνη, Σισέ και Σεμπά με Πανιώνιο

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ / ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ(Α) ΤΑΧΤΣΙΔΗΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ / ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ(Α) ΤΑΧΤΣΙΔΗΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Όσκαρ Γκαρθία άφησε εκτός αποστολής τους Φορτούνη, Σισέ και Σεμπά, οι οποίοι δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους. Κανονικά στην 20άδα οι Ταχτσίδης και Μιραλάς. «Μέσα» και οι Ίγκορ, Βέργος.

Τελικά δεν τα κατάφεραν οι Φορτούνης, Σισέ και Σεμπά. Και οι τρεις θα δοκίμαζαν το Σάββατο (17/2) να μπουν στην προπόνηση, αλλά η εικόνα τους οδήγησε τον Γκαρθία στο να τους αφήσει εκτός αποστολής από τον αγώνα με τον Πανιώνιο στο άδειο Καραϊσκάκη (18/2, 19.30).

Πιο δύσκολες ήταν οι περιπτώσεις των Σισέ και Σεμπά. Αντιθέτως ο Φορτούνης ένιωθε καλύτερα, όμως, δεν ήθελε ο Γκαρθία να ρισκάρει τη συμμετοχή του, έτσι ώστε να μην τον χάσει από το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την παραπάνω Κυριακή (25/2).

Κανονικά στην 20άδα που επέλεγε ο Ισπανός τεχνικός συμπεριλήφθηκαν οι Ταχτσίδης και Μιραλάς, όπως και ο Ίγκορ με τον νεαρό επιθετικό Νίκο Βέργο. Να θυμίσουμε ότι εκτός αποστολής είναι και οι τιμωρημένοι Ρομαό και Πάρντο.

Αναλυτικά η 20άδα: Ίβουσιτς, Προτό, Χουτεσιώτης, Ίγκορ, Μποτία, Ελαμπντελαουί, Χατζισαφί, Κούτρης, Ένγκελς, Νικολάου, Ταχτσίδης, Οφόε, Μάριν, Ζιλέ, Μάρτινς, Ανδρούτσος, Τζούρτζεβιτς, Μιραλάς, Ανσαριφάρντ και Βέργος.


TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ