ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Φορτούνη, Μιλιβόγεβιτς και Ντα Κόστα με Αστάνα

Χωρίς Φορτούνη, Μιλιβόγεβιτς και Ντα Κόστα με Αστάνα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πάουλο Μπέντο επιβεβαίωσε τα όσα διέρρεαν το τελευταίο διήμερο από το Ρέντη ότι ειδικά οι Φορτούνης, Μιλιβόγεβιτς και Ντα Κόστα θα έπαιρναν ανάσες με την Αστάνα για να είναι έτοιμοι με τον Παναθηναϊκό. Ποιοι τους αντικαθιστούν.

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Ολυμπιακού στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και ο Πάουλο Μπέντο γνωστοποίησε ότι οι Φορτούνης, Μιλιβόγεβιτς και Ντα Κόστα δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή στην Αστάνα που "πετάει" στις 13:30 για το Καζακστάν ενόψει της αναμέτρησης στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Europa League.

Έτσι, ο Ντομίνγκες, ο Ρομαό και ο Βιάνα θα είναι οι τρεις που θα καλύψουν τα κενά τους στην αποστολή των Πειραιωτών. Στην Αθήνα θα μείνει επίσης και ο Ντε Λα Μπέγια, ο οποίος θα είναι έτοιμος με τον Παναθηναϊκό.

Τέλος, οι Μάριν και Σιόβας είχαν ενοχλήσεις και κατ' επέκταση έμειναν εκτός αποστολής και μένει να δούμε αν ο Μπέντο θα τους πάρει μαζί του στο αιώνιο ντέρμπι με το "τριφύλλι", το οποίο έπεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα του Ολυμπιακού.

Θυμίζουμε ότι οι "ερυθρόλευκοι" μετρούν έξι βαθμούς ως τώρα στον όμιλό τους και την προηγούμενη αγωνιστική είχαν νικήσει εύκολα την Αστάνα με 4-1 στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Στόχος είναι ένα ακόμη τρίποντο, προκειμένου να "κλειδώσουν" εν πολλοίς την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Αναλυτικά η αποστολή:Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουΐ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάρτινς, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Τσιμίκας, Βιάνα, Βούρος.

ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΑ ΧΑΦ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

Ο Μπέντο έχει κάνει κάποιες δοκιμές στην τελευταία προπόνηση αναφορικά με το σχήμα που έχει στο μυαλό του για την μεθαυριανή αναμέτρηση (3/11). Πρώτα απ' όλα θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένοι οι Λεάλι, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Βιάνα, Ρομαό, Σεμπά, Ελιουνούσι και Καρντόσο!

Τι σημαίνει αυτό; Ότι υπάρχει ένα δίλημμα για το αριστερό άκρο της άμυνας με τον Ρέτσο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες αντί του Φιγκέιρας και στα χαφ, τόσο στο πλευρό του Ρομαό, όσο και πίσω από τον Καρντόσο.

Ο Μπουχαλάκης έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα έναντι του Καμπιάσο, ενώ ο Τσόρι που έμοιαζε με φαβορί, με βάση τα όσα έδειξε σήμερα ο Μπέντο, σαν να “κονταροχτυπιέται” με τον Αντρέ Μαρτίνς!

Γενικώς τα μπέρδεψε πολύ ο Μπέντο, ο οποίος ίσως δείξει περισσότερα πράγματα στην προπόνηση που θα γίνει αύριο το απόγευμα στην Αστάνα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ