ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Εμενίκε κόντρα στην Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÐÁÑÔÉÆÁÍ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / PARTIZAN - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÐÁÑÔÉÆÁÍ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / PARTIZAN - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Τους παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή ενόψει της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε ο Τάκης Λεμονής. Απρόοπτο με Εμενίκε, που έμεινε εκτός πλάνων του 57χρονου τεχνικού.

Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (30/10) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα, την Τρίτη (31/10, 21:45) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Στο σπουδαίο αυτό ματς της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League δεν θα δώσει το παρών ο Εμάνουελ Εμενίκε, καθώς πόνοι στο γόνατο τον κράτησαν εκτός πλάνων του Τάκη Λεμονή, που δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο παιχνίδι ούτε τον Σάσα Ζντιέλαρ.

Διαθέσιμοι δεν είναι ο ανέτοιμος Μπεν και ο τραυματίας Σεμπά, όπως επίσης οι Αντρέ Μαρτίνς, Καρίμ Ανσαριφάρντ, Χρβόγιε Μίλιτς και Παπ Αμπού Σισέ που είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Μετά το τέλος της προγράμματος, ο Τάκης Λεμονής ανακοίνωσε τα ονόματα των 20 ποδοσφαιριστών, οι οποίοι απαρτίζουν την αποστολή και είναι οι Ανδρούτσος, Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Ταχτσίδης, Βούκοβιτς.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Καρεμπέ: "Στόχος του Ολυμπιακού να παγκοσμιοποιηθεί"
Λατρεία και αποθέωση για Μέσι
Το Sport24.gr στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα
Βαλβέρδε: "Ευτυχώς που θα είμαι στον πάγκο και δεν θα παίζω"
Λεμονής: "Η Μπαρτσελόνα δεν καταλαβαίνει από έδρες"
Φορτούνης: "Με τη δύναμη του κόσμου, μπορούμε ένα καλό αποτέλεσμα"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ