ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Κομοτηνή

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Κομοτηνή

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (7/3, 19:30) με τον Πανθρακικό. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Ελαμπντελαουί και Φουστέρ.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (7/3, 19:30) με τον Πανθρακικό. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Ελαμπντελαουί και Φουστέρ, αλλά και για λόγους τακτικής οι Μπενίτες, Διαμαντάκος, Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έκανε θεραπεία και έμεινε εκτός προγράμματος, ενώ θεραπεία έκανε και ο Νταβίντ Φουστέρ. Ατομικό έκανε ο Γιαννιώτης, ενώ ο Στρέζος ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Και οι τέσσερις, έμειναν εκτός αποστολής.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Βίτορ Περέιρα έκανε γνωστή την αποστολή για το ματς στην Κομοτηνή. Αναλυτικά: Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Γιαννούλης, Σαντάνα, Μιλιβόγιεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκες, Μποτία, Ντουρμάζ, Σαλίνο, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Εντινγκά, Σιόβας, Αφελάι, Χάρα, Χουτεσιώτης.

Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα εκγύμνασης, έμφαση δόθηκε ιδιαίτερα στην τακτική, αλλά και την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν πολύ, επάνω στο δίτερμα, στην επιθετική και αμυντική τους λειτουργία, δίνοντας παράλληλα βάση στη δημιουργία ευκαιριών στην αντίπαλη εστία. Ολοκλήρωσαν με στημένες φάσεις, κατά τις οποίες δούλεψαν ξανά επάνω στην αμυντική και επιθετική τους συμπεριφορά.

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει το απόγευμα της Παρασκευής (6/3, 18:00) από το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος", με προορισμό την Αλεξανδρούπολη. Από εκεί, στη συνέχεια θα μεταβεί οδικώς στην Κομοτηνή.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ