ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Χτυπάει" Σεμπά ο Ολυμπιακός

"Χτυπάει" Σεμπά ο Ολυμπιακός

Ο 23χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ της Εστορίλ, Σεμπά, βρίσκεται στο "στόχαστρο" των "ερυθρολεύκων", από τη στιγμή που έχει κολλήσει του Ερνάνι της Πόρτο. Ποιος είναι ο άσος της πορτογαλικής ομάδας (VIDEO).

Ο Ολυμπιακός ψάχνει να βρει παίκτη για να θωρακίσει τις θέσεις των εξτρέμ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ της Εστορίλ, Σεμπά, βρίσκεται στο "στόχαστρο" των "ερυθρολεύκων", από τη στιγμή που έχει κολλήσει του Ερνάνι της Πόρτο.

Πρόκειται για έναν 23χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ, ο οποίος παίζει στην Εστορίλ από το 2013. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Κρουζέιρο, κατάφερε και αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα τη σεζόν 2010-11 (10 ματς) και την επόμενη χρονιά πήγε δανεικός στην Νασιονάλ Εσπόρτε Κλουμπ της Βραζιλίας, όπου «έγραψε» 8 συμμετοχές.

Τη σεζόν 2012-13 πήρε το αεροπλάνο για την Ευρώπη και συγκεκριμένα για λογαριασμό της δεύτερης ομάδας της Πόρτο, όπου έπαιξε 28 παιχνίδια σημειώνοντας μάλιστα και 2 γκολ. Του δόθηκε χρόνος και στην πρώτη ομάδα των «δράκων» την ίδια χρονιά, αλλά τις τέσσερις φορές που αγωνίστηκε μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο για μερικά λεπτά.

Το όνομά του άρχισε να το «χτίζει» ουσιαστικά στην Εστορίλ όταν πήγε εκεί το καλοκαίρι του 2013. Ο Μάρκο Σίλβα τον χρησιμοποιούσε κυρίως στο αριστερό «φτερό» της επιθετικής γραμμής και στην πρώτη του χρονιά είχε 18 συμμετοχές και 4 γκολ.

Πέρσι δεν… ξεκόλλησε από την ενδεκάδα της Εστορίλ, έχοντας συνολικά 39 παρουσίες (33 στο πρωτάθλημα και 6 στο Europa League). Μάλιστα, είχε παίξει και εναντίον του Παναθηναϊκού. Στο ματς που έγινε στην Πορτογαλία όπου η Εστορίλ επικράτησε του «τριφυλλιού» με 2-0 (2/10/2014) ο Σεμπά αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης! Στο παιχνίδι της Λεωφόρου στις 11 Δεκεμβρίου 2014 (1-1) είχε χρησιμοποιηθεί ως αριστερό εξτρέμ.

Με βάση τα όσα λένε πηγές στην Πορτογαλία, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής κοστολογείται γύρω στα 3 εκατομμύρια ευρώ από την Εστορίλ.

Δεν αποκλείεται βέβαια να πρόκειται για κίνηση αντιπερισπασμού, προκειμένου η Πόρτο να πει το "ναι" για τον Ερνάνι, που ήταν και ο νούμερο 1 στόχος του Ολυμπιακού, αλλά ίσως απηύδισαν στον Ολυμπιακό με την αδιαλλαξία της Πόρτο να μη μπει οψιόν αγοράς και να άλλαξαν ρότα,γιατί ο χρόνος πιέζει.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ