ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χτυπάει… διπλοβάρδιες ο Μπέντο!

Χτυπάει… διπλοβάρδιες ο Μπέντο!
Μπέντο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πάουλο Μπέντο το έριξε στο... διάβασμα το Σαββατοκύριακο (8-9/10) που είχε ρεπό ο Ολυμπιακός. Διπλή προετοιμασία μέσα στην εβδομάδα ενόψει Νέας Σμύρνης καιEuropaLeague.

Ρεπό είχαν οι "ερυθρόλευκοι" το Σαββατοκύριακο (8-9/10). Ρεπό βέβαια οι παίκτες, γιατί ο Πάουλο Μπέντο με τους συνεργάτες του έχουν καθίσει και έχουν βγάλει τα μάτια τους μπροστά στα λάπτοπ για να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια του Πανιωνίου και της Αστάνα!

Είναι μία περίεργη εβδομάδα αυτή που μπαίνει από σήμερα (10/10). Ο Μπέντο περιμένει να έχουν εμφανιστεί στο Ρέντη όλοι οι διεθνείς προπαραμονή του αγώνα της Νέας Σμύρνης. Την Πέμπτη (13/10) δηλαδή αναμένεται να αφιχθή τελευταίος ο Μανουέλ Ντα Κόστα και ενδεχομένως και ο Ελιουνούσι, καθώς η Νορβηγία έχει αύριο βράδυ τον προκριματικό του Μουντιάλ με το Σαν Μαρίνο στο Όσλο.

Πλέον, το θέμα είναι το πώς θα διαχειριστεί το ρόστερ του στον αγώνα με τον Πανιώνιο και πώς θα προετοιμάσει την ομάδα του και για τον αγώνα με την Αστάνα. Ο Ντα Κόστα δεν υπολογίζεται για την Νέα Σμύρνη. Με τον Φορτούνη έχει προκύψει το πρόβλημα τραυματισμού του από την Εθνική.

Μάνι-μάνι θα προκύψουν δηλαδή αλλαγές στο κέντρο της άμυνας (σ.σ. λογικά γυρίζει ο Μπρούνο Βιάνα στο πλευρό του Μποτία) και πίσω από τον Ιντέγιε (Μάριν φαβορί, Τσόρι αουτσάιντερ).

Και μπορεί να προκύψουν και άλλες ανάλογα με την κατάσταση που θα επιστρέψουν οι διεθνείς. Μπορεί για παράδειγμα να μην ξεκινήσει ο Μιλιβόγεβιτς και να πάρει τη θέση του ο Ρομαό που έτρεχε στο Τόγκο για φιλικά με την Ουγκάντα και την Μοζαμβίκη.

Όλα αυτά λίγο – πολύ θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν από την Τετάρτη (12/10). Η είδηση έχει να κάνει με τις… διπλοβάρδιες που "βάραγε" ο Μπέντο στο ρεπό που έδωσε στην ομάδα του.

Κάθισε και είδε παιχνίδια τόσο του Πανιωνίου, όσο και της Αστάνα. Είναι ολοφάνερο ότι το ένα ματς εξαρτάται από το άλλο σε ό,τι έχει να κάνει με το κομμάτι του ροτέισον και των αναγκαστικών αλλαγών που πρέπει να κάνει στην ενδεκάδα, έτσι ώστε να εμφανιστούν όσο το δυνατόν πιο φρέσκοι στοEuropaLeague. Και μην ξεχνάμε επίσης, ότι μετά την Αστάνα ακολουθεί και ο ΠΑΟΚ!

Το ματς πάντως με την Αστάνα σαν να έχει αποκτήσει χαρακτήρα "τελικού", από την άποψη ότι αν δεν κερδίσει ο Ολυμπιακός, τότε θα δώσει το δικαίωμα στους πρωταθλητές του Καζακστάν να διεκδικήσουν με ανεβασμένη ψυχολογία τη νίκη στο ματς της 3Νοεμβρίου στο "σπίτι" τους για να βάλουν από κάτω τους Πειραιώτες στον δρόμο για την πρόκριση στους ομίλους τουEuropaLeague.

Φυσικά και το μεγαλύτερο βάρος ο Μπέντο θα το ρίξει στο πώς θα φύγει με το διπλό από τη Νέα Σμύρνη, αλλά η Αστάνα στριφογυρίζει στο μυαλό του και για αυτό το λόγο την έχει μελετήσει καλά τις τελευταίες μέρες.

Στο μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν ότι άνθρωπος του Ολυμπιακού θα βρεθεί την Κυριακή (16/10) στο Αλμάτι για να δει από κοντά για τελευταία φορά την Αστάνα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καϊράτ. Και οι πρωταθλητές Καζακστάν όμως δεν πάνε πίσω. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ ψάχνονται να στείλουν κατάσκοπο στη Νέα Σμύρνη...

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ