ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χριστοδουλόπουλος διετίας στον Ολυμπιακό!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - CROATIA  / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - CROATIA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου με συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός το απόγευμα της Τρίτης (15/5).

Παίκτης του Ολυμπιακού με κάθε επισημότητα είναι από το απόγευμα της Τρίτης (15/5) ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, όταν και η πειραϊκή ΠΑΕ ανακοίνωσε την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας δύο ετών με τον διεθνή μεοσεπιθετικό.

Ένα 24ωρο νωρίτερα, ο Χριστοδουλόπουλος - μέσω αποκλειστικής δήλωσης του στο Sport24.gr- είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, τονίζοντας πως "με απειλές ούτε χτίζεται εμπιστοσύνη, ούτε υπογράφονται συμβόλαια".

Με δεδομένο όσα προέκυπταν από το ρεπορτάζ εδώ και δύο εβδομάδες, το σενάριο συνεργασίας Ολυμπιακού - Χριστοδουλόπουλου έμοιαζε κάτι παραπάνω από ακλόνητο και η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"ΗΠΑΕ Ολυμπιακόςανακοινώνει την συμφωνία της με τονΛάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Ο διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Σύλλογο, με έναρξη την 1/7/2018".

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι Πορτογάλοι για Πεδράο, οι Σέρβοι για Μάριν
"Πόρτα" ΠΑΟΚ σε Μπεσίκτας για Πέλκα που στρέφεται σε Φορτούνη
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ