ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χορός εκατομμυρίων ευρώ για Μαζουακού

Χορός εκατομμυρίων ευρώ για Μαζουακού
INTIME SPORTS

Η Ρόμα δίνει 9 εκ. ευρώ για τον Μαζουακού, για τον οποίο ενδιαφέρονται τόσο η Ίντερ, όσο και η Λιόν. Ο Ολυμπιακός αξιώνει το κόστος του παίκτη κοντά στα 15 εκ. ευρώ, σύμφωνα με τους Γάλλους.

Ο Αρτούρ Μαζουακού έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως και το 2019. Αρκετές είναι όμως οι ομάδες οι οποίες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον 22χρονο (7/11/1993) αριστερό μπακ των Πειραιωτών.

Σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα , η Λιόν εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης του Αρτούρ Μαζουακού, αλλά οι συμπατριώτες του τονίζουν πως ο παίκτης ακόμη δεν κάνει σκέψεις για επιστροφή στη Ligue1 (αγωνιζόταν στη Βαλενσιέν).

Παράλληλα, το κείμενο αναφέρει πως η Ρόμα επισημοποίησε το ενδιαφέρον της για τον 22χρονο μπακ, προσφέροντας 9.000.000 ευρώ στον Ολυμπιακό για την μεταγραφή του Γάλλου ποδοσφαιριστή. Οι Πειραιώτες όμως δεν την δέχτηκαν, καθώς σύμφωνα με το άρθρο αξιώνουν το κόστος του παίκτη κοντά στα 15.000.000 ευρώ.

Το γαλλικό δημοσίευμα αναφέρει επίσης πως για τον Αρτούρ Μαζουακού, πέρα από την Ρόμα, στην Ιταλία ενδιαφέρεται "ζεστά" και η Ίντερ, με τον παίκτη να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο ομάδων τόσο από την Αγγλία, όσο και από την Γερμανία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ