ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χολέμπας: "Δεν πρόκειται για τελικό"

Χολέμπας: "Δεν πρόκειται για τελικό"
INTIME SPORTS

Ο Χοσέ Χολέμπας χαρακτήρισε δύσκολο, αλλά όχι τελικό, τον αγώνα με τη Σάλκε, ενώ επισήμανε πως οι Γερμανοί έχουν ποιοτική ομάδα, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. (videos)

Ο διεθνής αμυντικός τόνισε πως η Σάλκε έχει πιο έμπειρους παίκτες σε σχέση με την περσινή αντίπαλο του Ολυμπιακού, την Ντόρτμουντ.

Επίσης, μιλώντας για τους "ερυθρόλευκους", δήλωσε πως η ομάδα μπορεί να έχει αποδυναμωθεί εν συγκρίσει με την ομάδα του 2011-12, αλλά παραμένει πολύ καλή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χοσέ Χολέμπας στη συνέντευξη Τύπου:

Για τον αγώνα με τη Σάλκε: " Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Σάλκε έχει ποιότητα και στην άμυνα και στην επίθεση".

Για το πώς βλέπει τη Σάλκε σε σχέση με την Ντόρτμουντ: " Η Ντόρτμουντ πέρσι είχε πιο νεανική ομάδα. Αυτή είναι η διαφορά με τη Σάλκε, γιατί ο αυριανός μας αντίπαλος βασίζεται σε έμπειρους παίκτες".

Για το ποιες είναι οι πιθανότητες νίκης του Ολυμπιακού:χουμε πιθανότητες να κερδίσουμε, ειδικά αν δεν αφήσουμε την Σάλκε να κάνει το παιχνίδι της. Δεν πρόκειται για τελικό, αλλά για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι".

Για το ποιες είναι οι διαφορές σε σχέση με τον περσινό Ολυμπιακό: " Σίγουρα σε σχέση με πέρσι χάσαμε και σε ονόματα και σε εμπειρία. Αλλά παραμένουμε μια πολύ καλή ομάδα".

Για το ποιος είναι ο στόχος του Ολυμπιακού: " Ο στόχος μας είναι να περάσουμε στους 16".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ