ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χαζομπαμπάς ο Εμενίκε!

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΜΑΛΙΝ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Εμενίκε, Eurokinissi EUROKINISSI SPORTS

Ο Εμάνουελ Εμενίκε έγινε πατέρας, αφού η σύζυγός του γέννησε κοριτσάκι. Ο ίδιος μοιράστηκε την χαρά του μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

Ο τραυματισμός του στο φιλικό με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (ήττα 1-0 για τον Ολυμπιακό), τον άφησε εκτός από τα δυο ματς με τη Ριέκα για τα playoffs του Champions League και από τα δυο πρώτα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος με ΑΕΛ και Λαμία.

Πλέον, ελπίζει να επιστρέψει φουριόζος και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στις υποχρεώσεις του, κάνοντας αυτό για το οποίο ήρθε στην χώρα μας, να βάζει γκολ. Μαζί με Τζούρτζεβιτς, Ανσαριφάρντ και Μπεν απαρτίζουν την επίθεση των Πειραιωτών και ελπίζει να κάνει την διαφορά στην γραμμή κρούσης την φετινή σεζόν.

Αυτές τις μέρες όμως, η χαρά του Εμάνουελ Εμενίκε αφορά ένα αμιγώς προσωπικό του ζήτημα που δεν είναι άλλο από την γέννηση της κόρης του. Της πριγκίπισσάς του, όπως την ανέφερε ο ίδιος μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, όπου εξέφρασε την ευλογία που νιώθει και την απέραντη χαρά του για το γεγονός.

"Ευλογημένος και πολύ χαρούμενος. Η πριγκίπισσά μας είναι εδώ", έγραψε ο Εμενίκε και ανέβασε φωτογραφίες με τον ίδιο να την κρατάει στην αγκαλιά του.

Blessed and highly favored. Our princess is here. #daddyduties

A post shared by Emmanuel Emenike (@emenike_9) on



A post shared by Emmanuel Emenike (@emenike_9) on

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ