ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χάσι: "Τι πρόβλημα είδατε στην άμυνα;"

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÐÁÑÔÉÆÁÍ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - PARTIZAN (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
Χάσι EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπέσνικ Χάσι ρωτήθηκε μετά τον αγώνα με την Παρτίζαν για τις "αμυντικές αδυναμίες του Ολυμπιακού", αλλά απάντησε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και πως αναγκάστηκε συν τοις άλλοις να παίξει με μέσο στο κέντρο των μετόπισθεν.

Με ερώτηση απάντησε ο Μπέσνικ Χάσι στο ερώτημα για τις "αμυντικές αδυναμίες του Ολυμπιακού απέναντι στην Παρτίζαν". Διαβάστε όσα ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των Πειραιωτών, μετά το 2-2 και την πρόκριση στα playoffs του Champions League.

-OΟλυμπιακός πήρε την πρόκριση. Τι γεύση σας αφήνει το παιχνίδι; Είστε ικανοποιημένος από τον βαθμό προσήλωσης των παικτών;

"Είμαι πολύ χαρούμενος που περάσαμε στην επόμενη φάση και θα παίξουμε στα πλέι οφ. Πέρσι τέτοια μέρα είχαμε αποκλειστεί από την Χάποελ και υπήρχε μία κρίση στον σύλλογο. Φυσικά η ομάδα μας ήταν πάρα πολύ καλή. Η ομάδα μας έχει ένα μεγάλο πρόβλημα:ότι δεν έχει πολλά παιχνίδια στα πόδια της. Η ομάδα μας αυτή τη στιγμή δεν είχε την ίδια συμπεριφορά με αυτή του Βελιγραδίου. Εκεί κερδίσαμε 1-3 και όλοι περίμεναν ότι θα γίνει ένα αντίστοιχο παιχνίδι κι εδώ. Έγινε πραγματικότητα αυτό που είπα μετά το Βελιγράδι. Ότι θέλει μεγάλη προσοχή και αυτό αποδείχθηκε μέσα στο γήπεδο.

Η Παρτιζάν είχε την πίεση στο σπίτι της και τώρα την έχουμε εμείς. Αυτή ήταν η παγίδα, γιατί σήμερα ήταν δύσκολο να συμβεί αυτό που συνέβη στο Βελιγράδι. Ολοι περίμεναν ότι θα κάναμε ένα ίδιο παιχνίδι, δεν είναι όμως εύκολο να γίνει κάτι τέτοιο. Ολοι οι παίκτες δεν είναι έτοιμοι, υπάρχουν κάποια προβλήματα, άλλοι είναι τραυματίες, θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να δουλέψουμε.

Ήθελε διαφορετική συμπεριφορά απ ό,τι είχαμε σήμερα. Στο πρώτο ματς ήμασταν καλοί στην τακτική. Ισως να αποτελεί μία δικαιολογία η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, γιατί έπρεπε να ρισκάρουμε τις χαμηλές μπαλιές ή να τολμήσουμε τις μακρινές μπαλιές. Ομως όπως και να 'χει πρέπει να έχουμε διαφορετικό τρόπο προσέγγισης του αγώνα".

-Είχατε στο μυαλό σας το γεγονός ότι η έλλειψη αγώνων θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα;

"Παρόλο που εμείς κάναμε πολλά σωστά πράγματα στο Βελιγράδι, η κατάσταση των παικτών ήταν καλή, είχαμε καλή συνεννόηση, ξέραμε πώς θα προετοιμάζαμε το ματς. Μετά το 1-3 νομίζαμε όλοι ότι είχαμε τελειώσει. Μπορεί εσύ να μιλάς και να λες στους παίκτες ότι δεν έχει τελειώσει η πρόκριση, αλλά όταν ξεκινάει το ματς είναι μία φυσιολογική αντίδραση των παικτών.

Ηταν ένα μάθημα για εμάς ενόψει των πλέι οφ. Ολοι οι παίκτες ανυπομονούν για τέτοιου είδους παιχνίδια. Αν σκόραρε ο Βούκοβιτς και πετύχαινε το 3-1 και αν δεν είχε βγει αλλαγή λόγω κάποιων μικροενοχλήσεων, και αν δεν είχε γίνει το 2-2, τότε θα λέγαμε άλλα. Το μόνο που σκεφτόμαστε όμως τώρα είναι η επόμενη φάση".

-Ο στόχος επιτεύχθη, ωστόσο ο Ολυμπιακός έδειξε κάποιες αμυντικές αδυναμίες. Αυτές οι 15 μέρες θα λειτουργήσουν υπέρ του Ολυμπιακού ενόψει των πλέι οφ;

"Τι προβλήματα είδατε";

-Είδαμε κάποια κενά στην άμυνα, έβγαλε αρκετές φάσεις η Παρτιζάν. Αμυντικά δεν ήταν τόσο στιβαρός ο Ολυμπιακός.

"Απ' ότι θυμάμαι δεχτήκαμε μία φάση στο Βελιγράδι και σήμερα δεχτήκαμε μία φάση όταν ο Καπίνο την απέκρουσε με ωραίο τρόπο. Δεν θα έλεγα ότι έχουμε πρόβλημα στην άμυνα. Στο πρώτο ματς παίξαμε με έναν μέσο στην άμυνα και σήμερα κάποια στιγμή το ίδιο, με τον Ρομαό".

-Πόσο κοντά είναι ο Ολυμπιακός με βάση αυτό που είδαμε στο Βελιγράδι, σε αυτό που θέλετε να παρουσιάσετε στον κόσμο;

"Όχι, δεν είμαστε ούτε καν κοντά σε αυτό που θέλουμε. Είμαστε ασταθείς, τη μία κάνουμε καλή εμφάνιση και την άλλη όχι. Εχουμε πολλούς παίκτες με τραυματισμούς, κάποιους που έχουμε και θέλουμε να τους κάνουμε καλύτερους. Οι παίκτες μας δεν έχουν πάρει πολλά παιχνίδια. Θέλουμε να γίνουν πολύ-πολύ καλύτεροι".

-Πόσο κοντά ήταν ο Ολυμπιακός που θέλατε να δείτε σε αυτά που επιθυμούσατε αρχικά να δείτε στα ματς με την Παρτιζάν;

"Περιμέναμε όλοι να ήμασταν καλύτεροι γιατί παίζαμε στον κόσμο μας, στο γήπεδό μας. Η αλήθεια είναι ότι αυτό που μας λείπει είναι η σταθερότητα. Πρέπει να μείνουμε στο ίδιο επίπεδο, κάναμε ένα καλό παιχνίδι εκτός έδρας.

Πρέπει να μάθουμε από αυτό το ματς που δώσαμε εδώ, έχουμε 15 μέρες μπροστά μας, έχουμε κλείσει ένα φιλικό, ψάχνουμε και για δεύτερο για να προετοιμαστούν οι παίκτες από άποψης φυσικής κατάστασης. Εχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας. Περιμέναμε να ήμασταν πάντως καλύτεροι αυτή τη στιγμή".

-Προτιμάτε ένα μεγάλο ταξίδι στα πλέι οφ ή κάποιο ταξίδι κοντινό;

"Προτιμώ την πιο εύκολη ομάδα για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε. Δεν είμαι εγώ που θα το ελέγξω αυτό. Η αλήθεια είναι ότι στην πρώτη κλήρωση μας έτυχε δύσκολος αντίπαλος όπως η Παρτιζάν. Υπάρχουν ομάδες τώρα που μπορούμε να πάμε πιο μακριά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πέρασε με φόρα απ'το Βελιγράδι, 2-2 με Παρτίζαν ο Ολυμπιακός
Χάσι: "Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι"
Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού
Κούτρης: "Κρατάμε την πρόκριση"
Ρέτσος: "Όταν έρθει η στιγμή για μεταγραφή, θα το μάθω κι εγώ"
Τζούκιτς: "Ήμασταν καλύτερη ομάδα σε σύνολο 180 λεπτών"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ