ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χάσι: "Θα πάρουμε εμπειρίες από αυτόν τον όμιλο"

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÑÉÅÊÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / RIJEKA - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÑÉÅÊÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / RIJEKA - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Μπέσνικ Χάσι σχολίασε την κλήρωση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League και παραδέχθηκε ότι θα ήθελε κάτι διαφορετικό.

Ο Μπέσνικ Χάσι παραδέχθηκε ότι θα ήθελε διαφορετικούς αντιπάλους στον όμιλο του Ολυμπιακού στο Champions League αντί για Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα και Σπόρτινγκ, ωστόσο δεν τα έβαψε... μαύρα.

"Θα είναι μια σπουδαία εμπειρία για την ομάδα και νομίζω θα είναι ένα φανταστικό γκρουπ και για τους οπαδούς μας, κόντρα σε μεγάλες ομάδες", τόνισε αρχικά ο Αλβανός τεχνικός για την πρόκληση των πρωταθλητών στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

"Εμείς, αν το δούμε καθαρά αγωνιστικά, σίγουρα θα προτιμούσαμε άλλους αντιπάλους κόντρα στους οποίους θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι καλό όμως ακόμη κι έτσι θα μπορέσουμε να πάρουμε εμπειρίες από αυτό τον όμιλο".

Μποτία: Συγκινητική στιγμή με Βαλβέρδε

Ο Αλμπέρτο Μποτία σχολίασε από την πλευρά του: "Είναι μία δύσκολη κλήρωση, ένας δύσκολος όμιλος να παίξουμε απέναντι στη Γιουβέντους και την Μπαρτσελόνα. Τη Γιουβέντους την γνωρίζουμε γιατί παίξαμε πρόσφατα μαζί της. Η Μπαρτσελόνα είναι μία δύσκολη ομάδα, έχω παίξει κι εγώ εκεί στις ακαδημίες της. Επίσης έχει προπονητή τον Βαλβέρδε που γνωρίζει τον Ολυμπιακό. Θα είναι μία συγκινητική στιγμή όταν θα παίξουμε εναντίον του".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ