ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χάσι: "Θα είμαστε έτοιμοι με την Παρτίζαν"

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLONTIAN)
ΦΙΛΙΚΟ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLONTIAN) EUROKINISSI SPORTS

Αισιόδοξος για τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του ενόψει των αναμετρήσεων με την Παρτίζαν, εμφανίστηκε ο Μπέσνικ Χάσι μετά το φιλικό 1-1 του Ολυμπιακού κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Στις 25 Ιουλίου ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Βελιγράδι την Παρτίζαν, στην πρώτη αναμέτρηση των ομάδων για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Το βράδυ της Τετάρτης (19/7) οι Πειραιώτες έμειναν στο 1-1, στο τελευταίο δυνατό τεστ πριν ταξιδέψουν στη Σερβία, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο Φάληρο. Γεγονός που πάντως δεν έδειξε να ανησυχεί τον Μπέσνικ Χάσι, που στις δηλώσεις του εμφανίστηκε σίγουρος για τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας ενόψει των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων.

"Ήμασταν αρκετά καλοί στο πρώτο ημίχρονο, δείξαμε καλά πράγματα αλλά μας έλειπε η ταχύτητα με την μπάλα. Πιστεύω όμως ότι θα είμαστε έτοιμοι για τα ματς με την Παρτίζαν. Είναι πολύ καλή ομάδα και θα χρειαστεί να εκμεταλλευθούμε όσα πλεονεκτήματα έχουμε ως ομάδα.

Ο Βούκοβιτς δεν είναι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης, υπάρχουν τραυματίες όπως οι Μποτία, Ρέτσος, Μπεν, Ταχτσίδης. Αύριο θα πάρουμε τις τελικές αποφάσεις για τη λίστα", τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Άχρωμος επιθετικά ο Ολυμπιακός, 1-1 με τον Αστέρα
Ζιλέ: "Σύντομα θα πρέπει να υποστηρίζεις τον Ολυμπιακό..."
"Ανακοινώνει Ντα Κόστα η Μπασακσεχίρ"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ