ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χάσι: "Σκληρή ομάδα η Ριέκα που δέχεται δύσκολα γκολ"

EUROPA LEAGUE / ÓÕÍ ÔÕÐÏÕ ÔÏÕ ÐÁÏÊ (MOTION TEAM)
EUROPA LEAGUE / ÓÕÍ ÔÕÐÏÕ ÔÏÕ ÐÁÏÊ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι, στο πρώτο του σχόλιο για την κλήρωση που φέρνει αντιμέτωπους τους "ερυθρόλευκους" με τη Ριέκα μίλησε για μια ομάδα με συνοχή και ανοδική πορεία. (VIDEO)

Ως σκληρή ομάδα που δέχεται με δυσκολία γκολ χαρακτήρισε στο πρώτο του σχόλιο την Ριέκα ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι. O προπονητής των "ερυθρολεύκων" έχει λίγα πράγματα στο μυαλό του για τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας του λιμανιού η οποία όπως τόνισε είναι σε ανοδική πορεία και προέρχεται από μια πρόκριση επί της Ζάλτσμπουργκ.

Ο Μπέσνικ Χάσι είπε στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο youtube:

"Είναι μια σκληρή ομάδα. Βέβαια, νομίζω ότι όχι μόνο η Ριέκα αλλά όλες οι ομάδες στα playoffs είναι πολύ δύσκολες ομάδες για να τις αντιμετωπίσεις.

Είναι μια ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα πέρσι στην Κροατία μετά από αρκετά χρόνια κυριαρχίας της Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Έχει χάσει μόλις έναν παίκτη, τον Αντριάσεβιτς, που πήγε στην Γάνδη και γενικά είναι μια ομάδα με παίκτες που παίζουν μαζί για αρκετά χρόνια. Έχουν ξεκινήσει καλά τη χρονιά. Απέκλεισαν την Σάλτσμπουργκ.

Έχουν καλή αμυντική λειτουργία, δέχονται δύσκολα γκολ, έχουν ομαδικό πνεύμα. Αυτά είναι τα πρώτα πράγματα που μου έρχονται στο μυαλό. Γνωρίζω κάποιους παίκτες από αυτή γιατί παρακολουθούσα το πρωτάθλημα τους πέρσι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ