ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χάσι: "Οι μεταγραφές έχουν κλείσει για εμάς εκτός αν φύγει παίκτης"

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÑÉÅÊÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / RIJEKA - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÑÉÅÊÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / RIJEKA - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπέσνικ Χάσι τόνισε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Ριέκα πως το κεφάλαιο μεταγραφές έχει κλείσει για τον Ολυμπιακό εκτός και αν αποχωρήσει κάποιος ποδοσφαιριστής.

Ο Μπέσνικ Χάσι δεν έκρυψε, όπως ήταν λογικό, ούτε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Ριέκα την ικανοποίηση του για τη πρόκριση στους ομίλους του Champions League ευχαριστώντας άπαντες στο σύλλογο.

Μόνο που στη συνέντευξη Τύπου μίλησε και για το αγωνιστικό του πλάνο και δη τη χρησιμοποίηση του Οφόε ως δεκάρι αντί του Φορτούνη ενώ επίσης σε ερώτηση για το αν έχει κλείσει η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας τόνισε πως το θέμα μεταγραφές έχει κλείσει για τον Ολυμπιακό εκτός και αν πουληθεί κάποιος παίκτης.

Χαρακτηριστικά υποστήριξε:

Αποστολή εξετελέσθη. Ένα ταξίδι που ξεκίνησε από τις 14 Ιουνίου στο Ρέντη και ολοκληρώθηκε σήμερα, με αποτέλεσμα την Πέμπτη ο Ολυμπιακός να είναι στην κλήρωση. Ποιες είναι οι πρώτες σκέψεις σας;
"Ήταν δύο δύσκολοι μήνες πάρα πολύ σκληρής δουλειάς. Όλα τα συγχαρητήρια αξίζουν στους παίκτες γιατί εκείνοι προσπάθησαν. Ευχαριστούμε τον πρόεδρο που μας στήριξε και ακολούθησε τις επιθυμίες τους παίκτες που θέλαμε, αλλά κράτησε και τους παίκτες που χρειαζόταν. Βοήθησε να φτάσουμε στην πρόκριση Ευχαριστώ τους παίκτες, ήταν ένα δύσκολο ταξίδι και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που καταφέραμε να προκριθούμε.

Ποιο ήταν το κλειδί του αγώνα;
"Το εκτός έδρας γκολ. Από τη στιγμή που σκοράραμε, έπεσε η ψυχολογία της Ριέκα. Είχαμε ευκαιρίες και για άλλα γκολ. Στο δεύτερο μέρος δεν ήμασταν αρκετά καλοί. Ήταν ένα κακό ημίχρονο. Μάλλον η πίεση ήταν αυτή που έκανε τους παίκτες μας να αφήσουν χώρους στην Ριέκα.

Είχε πίεση και αφήσαμε τον αντίπαλο να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Ήμασταν καλοί τακτικά, παίξαμε σχεδόν ένα τέλειο ματς για 70 λεπτά εμποδίζοντας τους παίκτες της Ριέκα. Παρόλο που δεν ήμασταν καλοί στο β' μέρος, καταφέραμε να σταθούμε στο ύψος μας, δεν τα καταφέραμε να βάλουμε και ένα δεύτερο γκολ. Είμαστε ευχαριστημένοι που καταφέραμε να κερδίσουμε".

Θα θέλαμε να μας κάνετε ένα σχόλιο για τον Οφόε που έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι σήμερα.
"Όχι μόνο για τον Οφόε, αλλά και για πολλούς παίκτες. Φέραμε 5-6 καλούς παίκτες. Ο πρόεδρός μας όχι μόνο έφερε παίκτες, αλλά δεν πούλησε και αυτούς που ήταν καλοί όπως ο Ρέτσος, ο Φορτούνης, ο Καπίνο. Είμαστε πολύ ευγνώμονες στον πρόεδρο που έκανε πράξη τις επιθυμίες μας. Φέραμε μερικούς νεαρούς Έλληνες παίκτες όπως ο Κούτρης.

Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα και ο πρόεδρός μας έκανε αυτό που ζήτησε ο προπονητής για να δώσει στους φιλάθλους αυτό που τους αξίζει. Ο Ολυμπιακός αξίζει να βρίσκεται στο Champions League . Για να συνεχίσω την απάντησή μου, επέλεξα να παίξω με τον Οφόε ως δεκάρι, γιατί εκεί η Ριέκα είχε καλό κεντρικό παίκτη.

Επιλέξαμε να παίξουμε με τρεις παίκτες που θα εμπόδιζαν τον παίκτη αυτόν, κλείνοντάς τον και κρατώντας την μπάλα. Θέλαμε να παίξουμε διαφορετικά. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλουμε να βάλουμε τον Φορτούνη επειδή δεν είναι καλός. Ήταν πολύ καλός στο προηγούμενο ματς, όμως αυτή τη φορά δεν κοίταξα ονόματα, αλλά το πώς έπρεπε να παίξουμε για να προκριθούμε".

Επειδή έχουμε άλλη μία εβδομάδα για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, έχετε καμιά άλλη επιθυμία μήπως;
"Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα και πιστεύω ότι το θέμα μεταγραφές έχει κλείσει για εμάς. Ελπίζω να μην χάσουμε κάποιον παίκτη μας. Θέλω να κρατήσουμε τους παίκτες που έχουμε, έχουμε την ομάδα για να προχωρήσουμε μακριά. Είναι πιθανό να χάσουμε κάποιον παίκτη, γιατί αν έρθει ένα κλαμπ με πολλά λεφτά δεν θα θυμώσουμε γιατί ξέρουμε ότι ο πρόεδρος θα τον αντικαταστήσει. Ελπίζουμε η ομάδα μας να μείνει όπως είναι γιατί είναι πολύ καλή".

* Στο τέλος θέλησε να πει και κάτι στην κροατική τηλεόραση για την Ριέκα:

"Προκριθήκαμε δίκαια, αν και παίξαμε με έναν πολύ αξιόλογο αντίπαλο, με μία πολύ καλή ομάδα και είμαι σίγουρος ότι στο Europa League θα κάνει μία πολύ καλή πορεία, αρκεί να μην χάσει κάποιους παίκτες από το υπάρχουν υλικό της".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ