ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χάσι: "Δεν έπρεπε να πάει στην Εθνική ο Ταχτσίδης"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ / ΦΙΛΙΚΟ / ΛΟΚΕΡΕΝ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ / ΦΙΛΙΚΟ / ΛΟΚΕΡΕΝ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Για την ανάγκη απόκτησης των Τζούρτζεβιτς, Ένχελς και Προτό μίλησε ο Μπέσνικ Χάσι, που ξεκαθάρισε ότι ο Καπίνο παραμένει το Νο 1 και υποστήριξε ότι ο Ταχτσίδης δεν έπρεπε να ενσωματωθεί στην Εθνική ομάδα. Μόνο η Ξάνθη στο μυαλό του 46χρονου τεχνικού.

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Μπέσνικ Χάσι πριν την εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ξάνθη, ξεκαθαρίζοντας ότι στη σκέψη του δεν υπάρχει για την ώρα η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και το Champions League.

Ο 46χρονος τεχνικός μίλησε για την ανάγκη απόκτησης των Τζούρτζεβιτς, Ένχελς και Προτό, ξεκαθάρισε ότι ο Καπίνο παραμένει το Νο 1 και υποστήριξε ότι ο Ταχτσίδης δεν έπρεπε να ενσωματωθεί στην Εθνική ομάδα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA:

"Είναι αλήθεια ότι δουλέψαμε πολύ σκληρά αυτές τις δύο εβδομάδες. Οι διεθνείς παίκτες μας φυσικά έλειπαν, όμως η υπόλοιπη ομάδα δούλεψε σκληρά, έκανε αποκατάσταση, ξεκουράστηκε και είναι έτοιμη για το παιχνίδι του Σαββάτου", τόνισε αρχικά ο 46χρονος τεχνικός.

Για τα νέα πρόσωπα, τους Τζούρτζεβιτς, Προτό και Ένχελς:

"Είναι παίκτες που ήρθαν για να βοηθήσουν την ομάδα. Ο Τζούρτζεβιτς ήρθε γιατί χρειαζόμασταν έναν ακόμη επιθετικό, αφού και ο Εμενίκε αντιμετώπισε έναν τραυματισμό εσχάτως και έλειψε από τα παιχνίδια. Ήταν ανάγκη να ενισχυθούμε με έναν ακόμη παίκτη στην επίθεση.

Ο Ένχελς ήρθε από την στιγμή που πουλήθηκε ο Ρέτσος. Έπρεπε να καλυφθεί το κενό. Είναι νεαρός σε ηλικία αλλά πολύ έμπειρος ο Ένχελς, είχε ήδη περισσότερες από 100 συμμετοχές με την Μπριζ.

Είναι παίκτης με μεγάλες δυνατότητες και πιστεύω ότι εφόσον πιάσει ξανά τη φόρμα που είχε, θα βοηθήσει πολύ την ομάδα μας. Ο Προτό ήρθε γιατί θέλαμε να ενισχυθούμε με έναν τερματοφύλακα πιο έμπειρο.

Οι γκολκίπερ μας είναι πολύ νέοι σε ηλικία. Στέφανος και ο Λευτέρης είναι 23 χρονών, ο τέταρτος γκολκίπερ μας είναι 18 χρονών και χρειαζόμασταν κάποιον με περισσότερη εμπειρία. Γνωρίζω τον Προτό, είναι πολύ καλός τερματοφύλακας, τον πήραμε σε πολύ καλή τιμή και πιστεύω ότι θα βοηθήσει πολύ τον Καπίνο να γίνει ακόμη καλύτερος.

Για εμένα πρώτος γκολκίπερ παραμένει ο Καπίνο, έχει κάνει πολύ καλή δουλειά μέχρι τώρα, έχει κερδίσει τη θέση του με την αξία του και γνωρίζοντας ότι από πίσω του υπάρχει ο Προτό θα δουλέψει και θα γίνει ακόμη καλύτερος".

Για τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών που αντιμετώπιζαν τραυματισμούς:

Ο Καπίνο προπονείται με την ομάδα εδώ και μια εβδομάδα, πιστεύω έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του και είναι κανονικά διαθέσιμος για το παιχνίδι του Σαββάτου. Ο Μποτία είναι στο πρώτο στάδιο της επιστροφής, κάνει μόνο ζέσταμα με την ομάδα και ακολουθεί πρόγραμμα με θεραπείες, επομένως δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι στην Ξάνθη. Ο Ταχτσίδης επέστρεψε στις ομαδικές προπονήσεις αλλά έλειπε με την Εθνική ομάδα και έχασε πολύτιμο χρόνο για δύο εβδομάδες.

Πιστεύω ότι δεν υπήρχε λόγος να φύγει, καλύτερα να είχε μείνει εδώ για να δουλέψει και να επανέλθει γρηγορότερα στο πρόγραμμα του. Ήταν 5 εβδομάδες τραυματίας, έχασε τις 2 τελευταίες και μάλλον θα χρειαστεί και την επόμενη για να μπορούμε ξανά να τον υπολογίζουμε. Ο Εμενίκε προπονείται με την ομάδα αλλά πρέπει να κρίνουμε αυτές τις ημέρες ποια είναι η κατάσταση του. Όπως και να 'χει η ομάδα έχει πολλές επιλογές και δεν υπάρχει πρόβλημα".

Για την εικόνα που έχει για την Ξάνθη και με ποιον τρόπο σκοπεύει να προσεγγίσει το ματς σε συνάρτηση με αυτό κόντρα στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας που ακολουθεί για το Champions League:

"Για εμένα ο αγώνας της Ξάνθης είναι ο πιο σημαντικός. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Όπως με έχουν ενημερώσει, παραδοσιακά ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει προβλήματα εκεί. Είδα δύο φορές την Ξάνθη και είχε δύο πρόσωπα. Στον πρώτο αγώνα με τη Λαμία δεν ήταν καλό. Στο δεύτερο αγώνα με τον Πλατανιά ήταν φανταστικό, με πολύ κίνηση και πολύ επικίνδυνους παίκτες στην επίθεση.

Έτσι νομίζω πως θα έχουμε δύσκολο αγώνα. Έχω μιλήσει ήδη στην ομάδα μου. Κανένας δεν πρέπει να σκέφτεται τη Σπόρτινγκ. Το καλύτερο για εμάς είναι να τα δώσουμε όλα για την Ξάνθη. Για εμένα αυτή η διοργάνωση είναι πιο σημαντική από όλες τις άλλες. Ο πρώτος μας αγώνας είναι με την Ξάνθη και αυτός είναι ο πιο σημαντικός".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πήρε φανέλα του Ολυμπιακού ο Μακρόν!
Το video της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον Καμπιάσο
Οι 139 μεταγραφές Μαρινάκη: Έσπασε το φράγμα των 150 εκατομμυρίων ευρώ
Με 21 παίκτες στην Ξάνθη ο Ολυμπιακός
Οι Ευρωπαίοι και οι μεταλλαγμένοι
Τέλος εποχής: Σταμάτησε στα 37 του ο Καμπιάσο!
Στους 35 οι νέοι παίκτες της Ακαδημίας
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ