ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χάσι: "Να είμαστε έτοιμοι στα προκριματικά"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΜΑΛΙΝ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΜΑΛΙΝ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη φιλική επικράτηση επί της Μέχελεν (0-6) κι εκτίμησε ότι οι μεταγραφές θα βοηθήσουν τους "ερυθρόλευκους" για τα προκριματικά του Champions League.

Την ικανοποίησή του για την άνετη επικράτηση επί της Μέχελεν (0-6) εξέφρασε ο Μπέσνικ Χάσι μετά τη λήξη της φιλικής αναμέτρησης, ενώ στάθηκε στις μεταγραφές και τη βοήθεια που αναμένεται να προσδώσουν στους "ερυθρόλευκους".

"Σε γενικές γραμμές ήταν πολύ θετική η εικόνα μας. Βελτιωμένοι σημαντικά σε σχέση με τον Πανιώνιο. Περίμενα δυνατό ματς σήμερα, είμαι ικανοποιημένος που καταφέραμε να πετύχουμε έξι γκολ, αν και δεν αποφύγαμε κάποια λάθη ενώ θα μπορούσαμε.

Γενικά είμαι ευχαριστημένος. Οι μεταγραφές θα μας βοηθήσουν αλλά αυτό που είναι σημαντικό είναι πως ήδη παίζουμε όπως σχεδιάζουμε. Με την μπάλα κάτω, όπως προσπαθούμε στην προπόνηση.

Με γρήγορες εναλλαγές και ανάπτυξη. Σε δύο εβδομάδες οφείλουμε να είμαστε απόλυτα έτοιμοι και σίγουρα τα παιδιά που ήρθαν θα μας βοηθήσουν. Βέβαια στα προκριματικά δεν θα είναι το ίδιο εύκολο και για το λόγο αυτό δουλεύουμε σκληρά προκειμένου να είμαστε έτοιμοι", υποστήριξε ο Μπέσνικ Χάσι.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ