ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χάσι: "Κρίμα που περάσαμε στην παράταση..."

Χάσι: "Κρίμα που περάσαμε στην παράταση..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής της Άντερλεχτ, Μπεσνίκ Χάσι, υποστήριξε ότι η διατήρηση της ηρεμίας μετά το 1-0 από τον Ολυμπιακό, έφερε την ανατροπή και τη νίκη.

Ικανοποιημένος από την ανατροπή και δυσαρεστημένος επειδή η πρόκριση δεν επιτεύχθηκε στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού, ήταν ο προπονητής της Άντερλεχτ, Μπεσνίκ Χάσι. Ο Αλβανός εξήγησε ότι ήθελε τη νίκη πιο γρήγορα, διότι το Σαββατοκύριακο ακολουθεί το ντέρμπι με τη Σταντάρντ Λιέγης.

"Το περιμέναμε στην αρχή μία πίεση. Ξέραμε ότι θα μας πίεζαν και το έκαναν, αλλά ανταπεξήλθαμε ο γκολκίπερ πήγε καλά. Εμείς βγήκαμε στην επίθεση, είχαμε ευκαιρίες και θέλαμε να κρατήσουμε το 1-0. Είπα στους παίκτες μου ότι αυτό το σκορ δεν άλλαζε κάτι. Να μην δώσουμε χώρους γιατί δεν αποκλειόμασταν. Μείναμε ψύχραιμοι, έκανα αργά τις αλλαγές για να δώσω δυνάμεις στην ομάδα μου και τελικά μας βγήκε" ανέφερε αρχικά στην κάμερα του OTE SPORT.

Έπειτα, πρόσθεσε: "Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο, βρήκαμε έλεγχο, στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε το ποδόσφαιρο μας. Στο δεύτερο ημίχρονο, με τις αλλαγές μας, είχαμε δύο ξεκούραστους παίκτες που βρήκαν χώρους, σκοράραμε στην παράταση και μετά στις αντεπιθέσεις βρήκαμε το δεύτερο γκολ. Ήταν ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι για εμάς. Κρίμα που δεν περάσαμε στην κανονική διάρκεια, αλλά πετύχαμε το στόχο μας στην παράταση. Κρίμα γιατί μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι στο Βέλγιο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αποκλεισμός στην παράταση για τον Ολυμπιακό, 1-2 από την Άντερλεχτ

Σίλβα: "Ήμασταν καλύτεροι, αλλά κάναμε λάθη"

Τα ξένα ΜΜΕ για το Ολυμπιακός - Άντερλεχτ

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Καμπιάσο: "Με ένα γκολ δεν έρχεται πρόκριση"

Ο πιο κακός ο μαθητής

Αποδοκιμασίες στο "Καραϊσκάκης"

Χάσι: "Κρίμα που περάσαμε στην παράταση..."

Κριτική Αλεξανδρή για τη μη απόκτηση γκολτζή!

Ρομπέρτο: "Χάσαμε τη συγκέντρωση μας στο τέλος"

Ιντέγε: "Άσχημα τα τελευταία τριάντα λεπτά"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ