ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χάσι: "Ίσως μας κάνει κάποια μεταγραφική έκπληξη ο πρόεδρος"

SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÏÓÖÐ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÏÓÖÐ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπέσνικ Χάσι κρατά τους τρεις βαθμούς από το ματς με τη Λαμία και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός έκανε το 2/2 στο πρωτάθλημα με τον Χάσι να τονίζει ότι οι παίκτες του μόνοι τους δυσκόλεψαν την κατάσταση. Στη συνέχει όμως αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο επιπλέον μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας.

Εκεί ο ερυθρόλευκος κόουτς τόνισε ότι θα ήθελε μεταγραφές, αλλά από την άλλη επεσήμανε και το μεγάλο ρόστερ που έχει ήδη στα χέρια του.

Ουσιαστικά ο Μπέσνικ Χάσι προανήγγειλε αποχωρήσεις μετά τη διακοπή, αλλά και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για ένα μεταγραφικό δώρο από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αρχικά, ο κόουτς του Ολυμπιακού είπε στη συνέντευξη Τύπου: "Έχει σημασία ότι πήραμε το τρίποντο. Σήμερα βοηθήσαμε και μόνοι μας να δυσκολέψουμε την κατάσταση. Ξεκινήσαμε χωρίς καλό ρυθμό, χάσαμε τις μονομαχίες. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι, βάλαμε ένα γκολ με πέναλτι, ίσως να αξίζαμε και ένα δεύτερο πέναλτι. Οταν δέχεσαι μία κόκκινη, δεν ξέρουμε αν ήταν βέβαια, όταν είσαι με δέκα παίκτες λοιπόν τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα και θες το δεύτερο γκολ. Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε, θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί και καλύτεροι στη συνέχεια".

Στη συνέχεια σε ερώτηση που του έγινε για το εάν θα υπάρξουν μεταγραφές δήλωσε: "Ναι φυσικά θα ήθελα και άλλες (σ.σ. γέλια). Ο πρόεδρος είναι το αφεντικό και ξέρει. Έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ. Με 32 παίκτες συν 4 κίπερ. Θα παραδώσω την λίστα με το ποιοι πρέπει να φύγουν και μετά την διακοπή θα είμαστε λιγότεροι. Ο πρόεδρος πάντα θέλει η ομάδα του να εκπροσωπήσει επάξια την ομάδα στην Ευρώπη και ποιός ξέρει. Ίσως μας κάνει κάποια μεταγραφική έκπληξη".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ