ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χάσι: "Έχουμε καλούς παίκτες, είμαι αισιόδοξος"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΜΑΛΙΝ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΜΑΛΙΝ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα τα καταφέρει καλά στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, είτε απέναντι στην Παρτίζαν είτε κόντρα στην Μπούντουτσνοστ.

Ο Ολυμπιακός θα κληθεί να αντιμετωπίσει μια εκ των Παρτίζαν ή Μπούντουτσνοστ στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League. Ο τεχνικός των Πειραιωτών, Μπέσνικ Χάσι, μίλησε για την κλήρωση και εξέφρασε την αισιοδοξία του πως όλα θα πάνε καλά για την ομάδα του.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: "Σε αυτή τη φάση μόνο δύσκολο αντίπαλο θα βρεις. Γνωρίζουμε καλά την Παρτιζάν και τώρα έχουμε χρόνο να συγκεντρωθούμε σε αυτά τα παιχνίδια μόνο. Είναι θετικό που παίζουμε το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας και το δεύτερο εντός έδρας, μπροστά στο κοινό μας. Εκείνοι έχουν το πλεονέκτημα ότι ότι θα έχουν δύο επίσημα παιχνίδια, θα έχουν ήδη αντίπαλο στα προκριματικά και θα είναι στην διοργάνωση.

Θα μπορούσε να είναι πιο εύκολη κλήρωση, θα μπορούσε να είναι και πιο δύσκολη. Αλλά δεν χρειάζεται να το σκεφτόμαστε. Χρειάζεται μόνο να είμαστε συγκεντρωμένοι. Έχουμε καλή ομάδα, καλούς παίκτες και φέραμε μερικούς καλούς νέους παίκτες στην ομάδα και μπαίνουν σε ρυθμό. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και έτσι είμαι αισιόδοξος ότι θα πάμε καλά. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας, αλλά αυτή τη στιγμή σκέφτομαι περισσότερο την δική μου ομάδα, παρά κάτι άλλο".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ