ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χάρα: "Νιώθω πολύ ήρεμος"

Χάρα: "Νιώθω πολύ ήρεμος"
INTIME SPORTS

Ο Φράνκο Χάρα τόνισε πως όσο περνάει ο καιρός θα ενσωματώνεται καλύτερα στην ομάδα, ενώ αποκάλυψε πως ο Τσόρι Ντομίνγκες τον έχει βοηθήσει να αποκτήσει εικόνα για την Super League.

Λίγο πριν η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρήσει από το "Ελ. Βενιζέλος" με ενδιάμεσο σταθμό την Θεσσαλονίκη και τελικό προορισμό την Βέροια, ο Φράνκο Χάρα μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο σχετικά με την προσαρμογή του στην ομάδα, το ελληνικό πρωτάθλημα και την αναμέτρηση της Κυριακής (1/2, 19:30).

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αργεντίνου κυνηγού:

Είναι το πρώτο σου ταξίδι με την ομάδα στο πρωτάθλημα. Ποιες είναι οι σκέψεις σου;

Είμαι πολύ καλά και ιδιαίτερα χαρούμενος που είμαι μέλος της μεγάλης αυτής ομάδας. Μου δίνεται η ευκαιρία να μπω στο κλίμα της ομάδας, αλλά και να αγωνιστώ. Νιώθω πολύ ήρεμος. Και γνωρίζω πολύ καλά πως παιχνίδι με το παιχνίδι, όσο θα περνάει ο καιρός, θα ενσωματώνομαι στην ομάδα και θα είμαι σε θέση να αγωνιστώ και να βοηθήσω κι εγώ τον Ολυμπιακό. Και θέλω να γίνω για τα καλά μέλος της ομάδας το ταχύτερο δυνατόν!

Μέχρι τώρα δεν έχεις ξεκάθαρη εικόνα για το ελληνικό πρωτάθλημα και την εικόνα των ομάδων. Έχεις μιλήσει με τους συμπαίκτες σου για αυτό, αλλά και για την αναμέτρηση με τη Βέροια;

Έχω μιλήσει με τον Τσόρι αρκετές φορές και μου έχει εξηγήσει ορισμένα πράγματα. Μου έχει μεταφέρει χρήσιμες πληροφορίες για την εικόνα στο ελληνικό πρωτάθλημα και τη δυναμική των ομάδων. Κι αυτό που μου είπε, το οποίο ξέρω κι εγώ από τη θητεία μου στο ποδόσφαιρο, είναι πως δεν υπάρχει καμία εύκολη αναμέτρηση από πριν.

Μέσα στο γήπεδο, με την απόδοσή σου, μπορείς να κάνει ένα ματς εύκολο. Η ομάδα είναι έτοιμη, έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για να κάνει το παιχνίδι της, να αντιμετωπίσει όπως πρέπει τον αντίπαλό της και να πετύχει το στόχο της, να πάρει δηλαδή τη νίκη.

Ένα θέμα που θα έχετε να αντιμετωπίσετε στο ματς με τη Βέροια είναι η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Δεν είναι και στα καλύτερά του, υπό την έννοια ότι έχει βρέξει πολύ και θα είναι βαρύς. Αυτό μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τον Ολυμπιακό, καθώς είναι μια ομάδα που θέλει να παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο;

Σίγουρα είναι αυτό ένα θέμα. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που έχει την κατοχή της μπάλας, αυτή είναι αρκετή ώρα στα πόδια των παικτών του. Επιδιώκουμε να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό στο ματς. Εάν ο αγωνιστικός χώρος είναι βαρύς από τη συνεχόμενη βροχόπτωση, θα περιπλέξει λίγο τα πράγματα και θα αυξήσει το συντελεστή δυσκολίας.

Αλλά δεν είναι κάτι που δεν μπορούσε να ξεπεράσουμε. Νομίζω ότι θα αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις, παρότι οι συνθήκες δεν θα είναι οι ιδανικές. Εξάλλου, έχουμε αποδείξει πως έχουμε και την ποιότητα και τις ικανότητες για να κάνουμε αυτό που πρέπει.

Στον αγώνα με τη Βέροια θα δώσουν το παρών περισσότεροι από 2.500 οπαδοί του Ολυμπιακού. Νομίζεις ότι αυτό θα αποτελέσει πλεονέκτημα για τον Ολυμπιακό, καθώς η βοήθεια από τον κόσμο είναι τεράστια;

Αυτό είναι σίγουρο και δεδομένο. Από ό,τι έχω δει και ότι έχω μάθει έως τώρα οι οπαδοί μας αποτελούν τη μεγάλη δύναμη της ομάδας. Τη στηρίζουν και την βοηθούν πάντα, σε όποιο γήπεδο κι αν αγωνίζεται και όχι μόνο στο "Γ. Καραϊσκάκης". Συνεπώς και στο ματς αυτό, το οποίο είναι μακριά από το "σπίτι" μας, θα έχουμε τη βοήθειά τους και νομίζω πως θα μας δώσουν για μια ακόμα φορά την ώθηση για να φτάσουμε στη νίκη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ