ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χάνει τον Αστέρα ο Αφελάι

Χάνει τον Αστέρα ο Αφελάι
INTIME SPORTS

Ο Ιμπραχίμ Αφελάει αποχώρησε με ελαφρύ διάστρεμμα από την προπόνηση της Παρασκευής και τέθηκε εκτός μάχης από το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Εκτός αποστολής και ο Ντομίνγκες.

Με αρκετές απουσίες θα ταξιδέψει στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός για το σαββατιάτικο ματς με τον Αστέρα, λίγες ημέρες πριν τη μεγάλη ευρωπαϊκή μάχη που θα δώσει με τη Γιουβέντους στο Τορίνο για το Champions League.

Οι Ντομίνγκες και Εντινγκά θα μείνουν στην Αθήνα λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς, όπως επίσης ο Μποτία λόγω ίωσης και ο Μπενίτες που συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ σε αυτά τα προβλήματα ήρθε να προστεθεί και η απουσία του Αφελάι.

Ο Ολλανδός άσος αποχώρησε με ελαφρύ διάστρεμμα από την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής (31/10) και προκειμένου να μην μπει σε κίνδυνο η συμμετοχή του στο κρίσιμο ματς με τη Γιουβέντους, προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής για να προφυλαχθεί.

Αναλυτικά η αποστολή που ανακοίνωσε ο Μίτσελ για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης: Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Αμπιντάλ, Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Γιαννούλης, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου και Σιόβας.

* Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ανάπτυξη παιχνιδιού και εν συνεχεία οι παίκτες του Ολυμπιακού έκαναν ασκήσεις τακτικής και ολοκλήρωσαν την προπόνηση παίζοντας δίτερμα.

* Όσοι έμειναν εκτός αποστολής θα προπονηθούν το Σάββατο στις 11:00, ενώ οι τραυματίες θα ακολουθήσουν μέσα στο Σαββατοκύριακο τα προγράμματά τους.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ